Vill bara vara och leva i nuet.

Skönt att man är ledig idag. Jag har en rätt mycket jag vill få gjort under förmiddagen och sen vid lunchtid ungfär ska jag åka iväg på en grej och vara borta några timmar. 
 
Igår hade jag en lång arbetsdag och den kändes i kroppen när jag kom hem. Jag var så jäkla trött så jag kunde knappt stå på benen när jag borstade tänderna. Jag somnade väldigt lätt efter att jag hade gått och lagt mig. När jag sen vaknade till ganska tidigt i morse så hade planen sen igår varit att jag skulle ta mig upp direkt eftersom jag vill få gjort ganska mycket under morgonen idag. Men,  jag var så jäkla trött. Jag orkade bara inte. Somna om gjorde jag och klockan 08:00 gick jag upp och skutta istället.
 
Jag håller just nu på nere i tvättstugan, Jag har kört lite soptunnor och jag har plockat iordning lite nu på morgonen. Förra veckan hade jag beställt en hel del grejer och igår var min postbox full med saker som jag hade beställt. De var lite biljetter till kommade grejer som jag har på gång. Jag fick även seminarieprogrammet för årets Bokmässa som jag har planerat att besöka i höst.
 
Annars är det väl så att jag hela tiden går runt och tänker på  att jag ska "tagga" ner och inte greja för mycket med något. Mycket av allt jag har på gång, eller mycket av sånt jag vill göra kan jag ändå inte göra så mycket med just nu. Då är det  ju det bästa man kan göra  att inte bry sig. Jag vill egentligen inte ens tänka på något som jag ska göra som  inte händer nu, eller väldigt snart. Fortfarande vill jag bara "chilla" och inte göra så mycket annat än att bara vara. Vara och leva i nuet.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE