Rebecca & Fiona💖💖

Jag har kollat lite pÄ var jag inom en ganska snar framtid kan Äka och kolla Rebecca och Fiona live. Jag gissar att deras gig Àr fett coola att se live. Klart jag vill se nÄgon konsert liksom. För mig blir ju det lite extra coolt ocksÄ eftersom jag har varit ute och festat med dom i Stockholm för ca en mÄnad sedan.

Jag har kollat pÄ tvÄ tillfÀllen som skulle kunna funka för mig. Den  11 augusti kommer Rebecca och Fiona till Way Out West i Göteborg. Jag har en biljett till just den dagen. Jag vet ÀndÄ inte om jag ska Äka, men det Àr ett alternativ som jag kan tÀnka mig bara för att jag vill se Rebecca och Fiona live.

Ett annat alternativ skulle kunna vara Gröna Lund. DÀr kommer Rebecca och Fiona köra ett gig den 14 september.  Det Àr inte omöjligt att jag stÄr dÀr pÄ "Grönan" dÄ. Jag ska till "Grönan" den 23 augusti för dÄ ska jag se Little Jinder live dÀr. Det har jag redan bestÀmt mig för.  Om jag ocksÄ kommer kolla Rebecca och Fiona pÄ "Grönan" det ÄterstÄr att se. Men jag ska i alla fall försöka fixa sÄ jag kan se nÄgot gig inom den nÀrmaste framtiden. Rebecca och Fiona Àr ju tvÄ grymt coola och vÀldigt snÀlla tjejer. Jag vet ju faktiskt nÄgot om den saken. Klart jag vill se dom live nÀr dom genomför ett gig liksom.

Vi fÄr se nÀr det blir bara. Denna coola t-shirt fÄr jag vÀl se till att ha pÄ mig.

NÀr jag stÄr och kollar in vÀrldens grymaste tjejer (Rebecca och Fiona). sÄ kommer jag att njuta varenda minut. Det kan jag lÀtt sÀga redan nu. Hur kan det ens finnas tjejer som Àr sÄ fina, snÀlla och coola som Rebecca och Fiona Àr. OMG WOW WOW WOW!!!

 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE