Orkar ingenting - Har inte lust med nånting.

 Skönt att man har en ledig dag. Jag får inte mer gjort idag än vad jag har fått andra dagar denna veckan för jag känner mig bara så trött. Jag har känt mig i flera dagar. Idag ville jag bara sova ut ordentligt och det gjorde jag också. När jag väl gör nånting så kör jag väl lite väl hårt. Jag vill liksom mer än vad kroppen tål och i slutändan sen orkar jag ingenting och jag har inte lust att göra nånting. Jag blir bara för trött liksom.
 
Jag vill annars väldigt mycket just nu. Jag tänker mycket på dom där upplevelserna som är lite utöver de vanliga. Utäöver det vanlga för mg i alla fal.  Jag tänker på 4- 5 olika saker. Olika typer av resor, med olika typer av upplevelser. Jag vill göra allt, och helst ska jag bara fixa det nu. Naturligvis kan jag inte göra allt nu. Jag kan göra vad jag vill, men jag måste ju prioritera och fixa allt jag behöver fixa i rätt ordning. Dessutom finns de ju saker som ajg måste vänta på för det händer ju inte just nu, hur jag gärna jag än vill eller kan.
 
Ingenting kan jag fixa just idag. Så idag känner jag att jag inte har lust att göra nånting. Jag vill något mer, men orkar inte, och ibland har jag ingen lust att göra nånting. Jag får titta på saker, dröma och längta till sånt som känns som en evighet bort.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE