När jag går ut på stan (Vänersborg)

 Jag har varit ute på stan idag. Jag gick mest ut för att hämta mat. Det finns några matställen i denna stan som man kan välja på. Jag brukar gå till någon av tre olika, men det finns massor med mer att välja på. Mycket är skit och vissa har jag aldrig provat, men några är bra. Ibland handlar jag istället i mataffären som ligger i centrum. Jag köper mer mat i mataffären sen jag renoverade mitt kök. Innan det så köpte jag mer mat i gatukök eller på restaurang.
 
Alltid när jag går ut på stan så funderar jag på om jag ska ta några bilder. Bilder som jag kan lägga ut på mina sk sociala medier. Jag funderar också på om jag ska köpa något annat än mat. Ibland går jag ju ut på stan för att handla något annat också. Oftast tänker jag att jag inte ska handla något annat än mat, men ibland blir det så ändå.
 
Går man ut i Vänersborg en vardag då alla affärer har öppnat så stöter man alltid på någon som man hälsar på. I denna lilla stan känner alla.... alla på något vis. Alla känner inte alla jättebra, men man vet vem väldigt många är.
 
När jag går till jobbet så brukar jag promenera med ganska raska steg genom stan. Oftast har jag lite bråttom eftersom jag kanske har gått lite sent hemifrån, fast när jag kommer till jobbet inser jag oftast att jag ändå hade ganska gott om tid. Jag sitter nästan alltid minst en kvart på jobbet innan jag ska börja jobba. Ändå kan jag känna någon inre stress innan jag har kommit till jobbet. Jag är kanske bara noga med att jag inte vill komma för sent. Är det något jag är skyldig att göra på jobbet så är det ju att börja jobba på min inställesetid.
 
Jag har märk nu under sommaren om jag går ut en sväng på stan en kväll så blir det väldigt ofta som det kommer fram någon till mig som säger att dom läser min blogg. Frågan kommer också om man får ta en bild. Under sommarkvällar händer det ganska ofta.
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE