Har mest jobb idag.

 
 
 
Midsommarafton är det idag. Hoppas ni får en glad sådan. Själv har jag väldigt mycket arbete att utföra. Igår jobbade jag också och det blev ett jobbigt pass. Det var mycket som hände som man gärna hade sluppit. De var inget som jag inte kände att jag kunde hantera. Jag mår dessutom väldigt bra just nu, så även om arbetet kan kännas jobbigt för att det händer grejer  så påverkar inte det på mitt psyke överhuvudtaget. Jag känner mig liksom så trygg i mig själv just nu. 
 
Större delen av denna dag har jag alltså jobb. Jag tycker det känns helt ok. Jag är en sådan person som hellre jobbar när många andra är lediga. Sen vill jag hellre vara ledig när dom flesta andra jobbar eller går i skolan. Jag vet inte varför jag är sån egentligen, men det känns bara bättre att inte göra precis så som alla andra gör. Dessutom känns det lyxigare när man är ledig då många andra jobbar eller går i skolan.
Sen är det väl ändå så att jag skulle hellre vilja vara ledig mer, jobba mindre, men ändå ha pengar så jag klarar mig. Fast så bra har man det ju inte. Jag måste ju jobba på och då har jag som sagt inget emot att jobba en dag som denna.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE