Har lite planer för resten av året.

Jag är inne i någon period nu där jag sitter uppe ganska länge på nätterna. Lite rast lös är man kanske, eller så är det bara att man känner bra fart i kroppen. Jag känner ju nästan aldrig heller att jag måste gå lägga mig  tidigt för att jag ska upp tiigt nästa dag. Sitter jag uppe till sent på natten så vaknar jag ju ändå senast klockan 08:00. Sen kanske man ligger kvar någon timmen, men 09:00 är man lätt uppe och skuttar. Lever man som jag gör så är ju fördelen att jag i princip kan gå och lägga mig när jag vill , och också kliva nästan när jag vill.
 
Jag har de senaste dagarna funderat lite på vad man ska hitta på i längre fram under detta året. Det är detta året jag mest funderar på. Jag vill åka till Göteborg och kolla Bokmässan i höst. De mesta är väl redan nu fixad och klart för den grejen, och jag tror det blir kul. Jag vet inte om det är något för mig för jag har ju aldrig besökt Bokmässan tidigare. Men jag måste ju våga uppleva det. Jag kanske älskar det.
 
Men Bokmässan är ju inte förrän i höst. Innan det så har jag ju funderat på lite andra grejer. jag skrev lite om det i mitt förra blogginlägg. Klart jag vill se Little Jinder (23 augusti) och sen Rebecca och Fiona (14 september) Jag har redan nu bokat hotellrum. Blir det inget, eller om det visar sig att man får sova hos någon snäll människa i Stockholm så kan man ju alltid avboka. Jag har nog slagit mig till ro med att jag inte kommer att besöka Umeå i December då under Musikhjälpenveckan. Jag känner att jag hellre sitter hemma under en filt med en kopp choklad och kollar Musikhjälpen på TV. Jag känner inte att jag riktigt att det är värt att bry sig. Inte i år i alla fall.  Men två fett coola gig, och få se coola tjejer uppträda på "Grönan" i Stockholm känns roligt och värt att åka och kolla på.
 
Jag tittar nu på alla möjliga saker igen. Jag gillar väl inte riktigt när allt bara står stilla den ena månaden efter den andra. Mycket av allt jag funderar på att göra blir det i slutändan ingenting med. Jag kanske vill, men lyckas inte fixa det. Så är det ju ibland och det får man ju bara acceptera. Detta med Stockholm och "Grönan" är nog inga problem att fixa, men mycket annat som jag nu tänker att jag vill göra vet jag inte om jag fixar. 
 
  Jag planerar ju nu i alla fall och kör på. Jag ser om det funkar. Funkar det inte så släpper jag det. Funkar det, då öser jag på och förhoppningsvis fixar jag det. Det känns bättre att göra så än att bara fundera på om det funkar eller inte. Köra på är väl det bästa man kan göra. Grejar man med mycket saker så blir det ju alltid något med nånting. Grejar man inte alls så blir det heller aldrig nånting med något.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE