Ett inlägg som jag först raderade.

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg som handlade om hur jag såg på den kritik och de påhopp som jag har angående alla pengar jag skänkte till Musikhjälpen 2016. Inlägget jag tidigare skrev tog jag sen bort för jag kände när jag läste det att jag överreagerade och då ångrade jag vad jag hade skrivit.
 
Men nu har jag återigen fått kritik från flera personer. Allt verkar handla om pengar. Man pressar mig på frågan om jag inte ångrar mig att jag skänkte så mycket pengar till Musikhjälpen 2016, när jag nu kan få så mycket annat än de jag fick för dom pengarna. Just det där är jag så jävla trött på att höra!  Dessutom verkar vissa människor glömma att pengarna jag skänkte gick till en bra sak. Eller så tycker man inte att det går till en bra sak och därför kanske man kritiserar mig. För mig är det ganska enekelt. Jag var med och bidrog för att jag vill få en lite bättre värld. Om det finns folk som tycker att jag borde ha gjort något annat för pengarna istället så vill jag inte veta det. Jag är trött på att höra det och jag blir också ledsen när det uppenbarligen finns folk som tycker att jag borde ångra mig för att jag har skänkt pengar. Jag kanske är överkänslig, men det är jag ju i min fulla rätt att få vara.
 
Musikhjälpen för mig är ett intresse som jag har. Jag gillar den "apparat" som jag tycker att Musikhjälpen är. Alla möjliga människor engagerar sig i Musikhjälpen varje år. Massor med människor gör något och när man lägger ihop vad alla dessa människor har gjort under en vecka så generer det pengar, mycket pengar. 2016 blev det över 49 000 000. Det tycker jag är en häftig apparat.
Eftersom jag gillar Musikhjälpen för vad det är och att pengarna alltid går till bra saker, som gör att många människor får det bättre så tänker jag aldrig på vad jag istället kunde gjort för de pengar som jag är med och bidrar med. Därför har jag blivit så jävla trött på folk som ifrågasätter mig och försöker perssa mig till att säga att jag ångrar att jag skänkte pengar till Musikhjälpen.
Daniel Johanssons foto.
 
 
Jag kommer även i år att skänka mycket pengar til Musikhjälpen. Det kan jag nästan lova redan nu. Jag ska försöka att inte bry mig när folk tycker att jag borde göra annat för mina pengar. Jag gör ju som jag vill och Musikhjälpen tycker jag är en av årets höjdpunkter varje år. Dessutom har jag ju fått mycket beröm och ryggdunkningar också för att jag har skänkt pengar. Men problemet är att jag lätt glömmer allt de positiva som jag har fått höra från massor av människor för att jag har skänkt pengar. Det blir lätt så för mig att när jag får någon negativ kritik eller blir pressad på nåt sätt så glömmer jag  allt de som har varit positvit. Det spelar ingen roll om de som är negativt inte är en så stor grej, sånt tar lätt över i alla fall. Jag får väl försöka lära mig att tänka annorlunda där. Jag är ändå rätt säker på att jag inte kommer att sluta gilla Musikhjälpen för vad det programmet är. Kan jag även i framtiden skänka pengar till Musikhjälpen så tror jag nog att jag kommer att göra det. I slutändan komer det ju då inte att spela någon roll vad andra männsikor än jag själv tycker om det. Mår jag bra av vad jag gör så är ju det det vikigaste, och också det som gäller.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE