Snart blir jag väldigt mycket ledig.

Nu är det så himla nära. Jag kan nästan känna ledigheten även om jag inte riktigt händer just idag. Jag måste jobba lite till, men snart har jag den semster som hittills mest har känt en evig längtan till.
 
Nu kan jag snart sova bort en hel förmiddag utan att det spelar någon roll. Jag kan köra längre och fler löprundor om jag skulle vilja det. Innan sommaren började så har lyckats "chilla" ner efter att jag hade haft ett halvår där typ allt gick på högsta växeln. Men nu kan jag snart "chilla" ner ännu mer och det ska bli så jäkla skönt.
 
Nu får jag snart en period där jag inte lika mycket  behöver fundera över om jag hinner med att göra nånting innan ett klockan blir en viss tid. När man jobbar på så är  det ju något som annars snurrar ständigt i huvudet. Man tänker typ: Vad ska jag göra idag? jag vill göra så, men hinner jag innan jag ska ta mig till jobbet. Nu behöver jag inte bry mig. Jag behöver inte göra ett skit på en hel dag för jag lär nog har hur mycket tid som helst att göra något en annan dag.
 
Jag får jobba på lite till, men semstern är nära nu, och det ska bli så jävla skönt att äntligen snart få ha den.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE