Klockan närmar sig midnatt

Klockan börjar närma sig midnatt. Alltså klockan börjar närma sig 00:00, då ett dygn övergår till näst föjande dygn. Under detta senaste dygnet har jag sovit ganska mycket. Snart ska gå och lägga mig igen, men först tänkte jag skriva lite om vad jag tänker kring denna dagen. Tisdag 4 juli.
 
 
Jag hade tänkt åka till Uddevalla idag och hälsa på min mamma, men det blev inte så. Hon hade typ något läkarbesök eller nåt liknade inbokat just idag. Jag får se om det blir något besök till helgen istället. Jag får se vad jag orkar med. Jag vet ju nu att när jag besöker mamma så tar det väldigt mycket min kraft och energi. Det är ju jobbigt att se sin mamma vara så sjuk som min mamma är. Jag tänker heller inte streta emot vad med vad jag känner när jag ska åka för att träffa mamma. Jag stertar heller inte emot med vad jag känner när jag besöker henne eller när jag  har lämnat henne och är på väg hem till Vänersborg igen.  Om jag tex inte orkar åka, då stannar jag hemma. Orkar jag inte så orkar jag inte liksom. Så kände jag förra veckan och då blev det inget. Jag orkade helt enkelt inte.
 
Det blev en löprunda idag, men jag försöker glömma den för det kändes inte bra. Det var inte ens i närheten av att kännas bra. Det är ju bara att glömma och hoppas på att det känns bättre en annan gång. Bättre kommer det nog redan att kännas på nästa löprunda som jag tar mig ut på. Sämre än vad det kändes idag kan det väl knappast kännas någon mer gång. 
 
Nu under kvällen såg jag att jag hade en räkning som jag hade missat och betala. Jag brukar inte missa nåt sånt och när jag väl märker det på något sätt att jag har missat att betala en räkning, då blir den betald fortare än väldigt snabbt. Tänk om man hade varit så snabb under löprundan i morse, jävlar vilket rekord det hade blivit av mig då.
 
Jag hämtade mat på "Kopparn" tidigare idag, och under kvällen åt jag lite gröt som jag typ bara värmde i micron. Jag har sagt till mig själv nu att jag inte ska äta så mycket bröd när jag är hemma. När jag väl äter bröd så äter jag lätt för mycket av det. Bättre att inte ha det hemma då. Gröten kändes också skonsammare för min magen. Jag fick för mig det i alla fall.
 
Jag avslutade denna kväll med lite TV och massagestol. Jag fick lite tårar i ögonen när jag såg  fina Josefine Jinder. Hon är bara så bra, och en helt fantastisk person.
 
Känns som jag har haft en bra tisdag, även om jag drömde någon mardröm när jag låg och sov. Nu ska jag krypa i säng för att sova igen. Hoppas jag drömmer om något annat som inte blir till en mardröm.
Kram på er, och glöm inte att vara rädda om er.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE