Jag kan se massor av möjligheter.

 Dagarna går och jag känner mig väl så som jag tidigare har sagt. Jag är ganska trött och just nu vill jag inte göra speciellt mycket. Jag tittar på saker och jag har idêer på vad jag vill göra, men jag orkar inte bestämma mig för att göra något och fixa de jag behöver göra för att sen kunna göra sånt som jag funderar på att jag vill uppleva.
 
Under de senaste dagarna har det liksom "ploppat" upp nya idêer i mitt huvud som handlar om nya upplevelser för mig. I vissa fall öppnar sig helt nya "dörrar". När jag har läst på lite om det ena och det andra så har tankar om vad jag vill göra växt sig starkare. Saker som jag tidigare inte trodde var möjliga för lilla mig att få uppleva kan jag nu helt plötsligt se att jag kan fixa hur lätt som helst. Problemet med mig just nu är bara att jag är för trött och inte orkar bry mig. Just nu känns det bara tufft att göra dom vanliga sakerna i den vanliga vardagen.
 
Men jag tänker ändå att när jag nu kan se att vissa saker är möjliga att göra och få uppleva inom en snar framtid så kommer ju dessa tankar på alla dessa saker att växa sig starkare inom mig. När jag sen känner att jag verkligen vill, då kommer jag säkert att fixa både den ena och den andra grejen. Jag har en del grejer redan nu där allt är fixat och klart. Jag behöver bara vänta på datumen, sen kör man liksom. Jag sätter  upp nya mål hela tiden. Jag ändrar mig och flyttar fram mina målsättningar. Jag ser nya möjligheter och kanske är detta något som är det fina med livet. Man ser nya möjligheter som handlar om att få saker som ger mig den där lilla extra kicken i livet.
 
Om jag verkligen vill något så brukar jag hitta ett sätt att fixa det så att jag får det. Jag har under de senaste dagarna sett massor av möjligheter och livet är väl fullt av sådana hela tiden. Sen gäller det ju bara för mig att orka med också. Jag gillar ju när jag inte gör så mycket heller. Att bara slappa, tagga ner och njuta av livet utan att behöva göra nånting är inte fel det heller.
 
Jag gillar nog livet väldigt mycket. Även om jag just nu känner mig ganska trött och tom.
 
 
 
 





Anonym
07 July, kl. 22:05 | Blogg;

Kanske är ett uttryck som många bara slänger sig med men om man går djupare in i ordets mening och verkligen försöker att leva efter det kommer friden hitta till dig. Uttrycket är Lev i nuet! Alltså just nu i denna minut och denna dag, fokusera på det och försök göra det bästa av den stund du är i precis just nu. Ett tips är att du nästa gång är ledig går till biblioteket och lånar boken hemligheten. Den förändrade hela mitt liv och mående. Kärlek

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE