Löpning - Arbete

Förra veckan var det mycket jobb med busskörningen. Däremot var det inte mycket löpning. I helgen blev det löpning i alla fall och då kändes det bättre än på mycket länge och jag slog också personligt rekord på det korta varvet som jag ofta springer när jag är ute på en löprunda.
 
 
Jag jobbade som sagt mycket förra veckan. Det blev 6 av 7 dagar. Stundtals kunde det kännas ganska tufft. Man biter ihop och försöker bara att göra vad man ska göra och hoppas på att dagen ska gå fort. Helgens arbete var väl ändå det som kändes lugnast och också betydligt roligare än hur allt kändes tidigare förra veckan. Vanligtvis brukar ju helgen inte vara så rolig att jobba på, men jag gillar hellre att tex köra nattbussen än att köra folk till och från skolan. Jag gillar det bättre nattbussen och det "stuket " på folk bättre än mycket annat som har med mitt yrke att göra. Varför jag känner så kan jag inte riktigt svara på, men jag har ju tidigare sagt att jag gillar och jobba då de flesta andra är lediga. Nattjobb trivs jag kanske därför ganska bra med. Jag vet att jag ofta har sagt att jag inte gillar att jobba på helgen, och till viss del kan jag känna så. Men det blir ju lite motsägelsefullt  när jag samtidgt säger att jag gillar nattbussen bättre än mycket annat. Det är väl så att jag helst skulle vilja vara ledig jämt om det nu hade varit mäjligt för mig. När man nu måste jobba så tycker jag att det är skönare att tex jobba kvällar eller nätter. Man blir inte lika trött av det som när man varenda dag måste vräka sig upp tidigt bara för att man ska slita för brödbiten.
Denna veckan är det "bara" 4 av 7 dagar med jobb. Jag har inte så mycket annat denna veckan som jag nu vet att jag ska göra. Jag har meset jobb och sen ska jag försöka ta mig ut på en springtur, några gånger mer än vad jag gjorde förra veckan.
 
Jag hoppas att jag har tid för lite "stek" och annat gott som gör livet roligare att leva. Sånt måste man ju se til att få tid över till också.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE