Uppe tidgt och grejar.

Jag gick upp sjukt tidigt idag. Jag ville hinna med lite mer än bara jobb idag också. Jag börjar ganska tidigt idag. Jag hade tvättstugan på morgonen och det gick undan där nere idag. In med tvätten och ut igen så fort den var klar. Städat efter mig där nere gjorde jag direkt när maskinerna och tummlaren hade gjort sitt.
Jag satsade på att göra detta i en rasande fart, för jag behövde få det gjort, men jag hade så lite tid på mig, trots att jag var uppe skutta idag hur tidigt som helst. ÖHHH...'
 
Jag har också skrivit några rader till på självbiogrfin nu under morgonen och jag hoppas att jag får skrivit ganska mycket i helgen. Ibland tänker jag att jag snart borde vara färdig med de där skriften. Det känns ju som jag har hållit på så länge med den så att den borde vart. Fast jag är ju noga  klar för länge sen. Fast jag ska inte vara för hård mot mig själv. jag har aldrig tidigare gjort något liknade förut. Jag har aldrig skrivit en bok och jag är inte så bra på att skriva. Jag tycker ju också att detta är svårt och jag har ju heller uinte riktigt vetat hur jag ska jobba på med detta på ett effektivt sätt. Jag har ju lärt mig och fått prova mig fram under tiden som jag har hållit på att skriva min självbiogrfi. Dt är väl bara att skriva på. En vacker dag så blir ju självbiogrfin klar, bara jag inte ger upp detta skrivande.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE