Trettondedag jul.

Har mest slappat och haft det bra idag. Jag har en ledig dag och jag är ledig hela helgen. Rätt skönt för det känns som jag har jobbat hur mycket som helst den senaste tiden. Igår tex fick jag massor att göra på jobbet och sen när jag kom hem läste jag ett SMS som fick mig att tänka en hel del. Jag vill bara ta det lugnt hela helgen liksom.

Idag har jag som sagt mest slappat. Jag tänkte att jag skulle ha tagit mig ut på en promenad under förmiddagen, men när man ser lite för mycket minusgrader på termometern så känner man att det är ganska lätt att strunta i det. Jag tänkte också att det förmodligen blir finare väder och mer närmare nollgradit under eftermiddagen och jag är ju ledig så jag kan ju gå ut på min promenad då istället.

Jag skrev lite självbiografi i morse. Med tanke på vad jag fick för SMS igår så kanske jag senare får ändra texter i vissa berättelser. Det är för tidigt än at säga än vad det stod i detta SMS. Jag berättar kanske mer nästa vecka för det är ju liksom inga hemligheter med det så. Detta är bara något som har fått mig att fundera över livet och hur viktigt det faktiskt är att man lever i nuet och bara gör mycket roliga saker nu och inte tänker att man ska göra allt sen liksom.

Jag har varit ute och ätit lite idag också. Gott att unna sig lite extra god mat och det ska jag försöka göra hela helgen. Jag har lagat ganska mycket mat den senaste tiden och när man väl går ut och äter efter att inte ha gjort det på ett tag så blir det ju extra gott.

 Efter maten så gick jag ut på den där promenaden. I morse var det ju svinkallt, men när jag fick se att det bara var -3 grader och skinade sol ute så vet jag ju att det bara är skönt att vara ute och promenera.

 
Det blev en runda på 4 km och jag lyssnade ju som vanligt på en dokumentär och kunde tänka på något helt annat som inte hade med mitt liv att göra. Idag handlade det jag lyssnade på om kidnappning av Erik Westerberg sommaren år 2002.

 När jag kom hem så¨blev det mer slappa, och ett annat glas bubbel har jag ocksp unnat mig idag.

 
Nu grejar jat med lite tvätt i stättstugan och jag ska under denna kvällen skriva mer på min självbiogrfi.
 





Krister
01 January, kl. 09:44 | Blogg;

Men, var har vi grönsakerna?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE