Torsdag (2017 01 26)

Jag har hunniyt med en del under förmiddagen och i eftermiddag och kväll ska jag jobba så jag får gjort de jag kan och vill få gjort på dagarna. Sen kommer man hem mitt i natten och är hur trött som helst, fast det är väl bra för då sover man ju gott om natten.
 
Jag har varit ute på en promenad nu på morgonen. När jag gick min runda så lyssnade jag samtidigt på en dokumentär som handlade om den man som kallas för Gryningspyromanen. 
 
 
Jag visste inte riktigt idag om jag skulle ta en tjockare jacka eller en tunnare. Det ju liksom gränsfall. Jag tycker det blir för varmt med min tjocka blåa jacka, men samtidigt blir det för kallt med den tunna svarta jackan. Jag tog min tocka blåa för jag tycker nog att det är bättre att inte frysa. Jag visste inte heller om jag skule ha mössa på jag tog med den och hade den i fickan. Gick en bit och sen blev det för kallt att vara utan och då tog jag på mig den. Men sen blev det för varmt och då åkte den av igen.
Jag tycker att det är lite svårt att veta nu hur man ska gå klädd när man är ute på en runda, men jag tycker någonstans att det är bättre att jag tar på mig ordentligt än att jag går runt och fryser.
 
 
Innan jag gick hem så gick jag förbi skoaffären och köpte mig ett par nya promenadskor.
 
 
Sen blev det lite mat
 
Jag har också kört lite soptunnor, men jag blev förvånad över hur lite sopor det var i varje tunna idag. Är många grannar bortresta eller vad kan det bero på att det nästan inte fanns några tunnor att köra idag?
 
 
Nu ska jag skriva några rader på självbiogrfin och jag ska också shoppa lite på nätet.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE