Tackade nej till Therese Lindgrens kamera.

Vid lunchtid idag fick jag ett mail. Mailet var från Sveriges Radio  och hade med Musikhjälpen att göra.
 
I mailet stod det att jag kunde få köpa Youtubern Therese Lindgrens kamera som hon hade skänkt till Musikhjälpen. Under Musikhjälpenveckan så låg kameran på Tradera. Jag hade lagt ett bud på ca 8000 kr, men jag vann inte budgivningen utan det var någon annan person som i slutändan tog hem detta.
 
Idag fick jag via mail veta att den personen som hade budat hem denna auktion inte kunde betala det bud som han hade lagt på kameran så nu fick jag erbjudande  at kköpa kameran för det bud som jag la in på. Jag tackade vänligt, men bestämt nej, fast jag fick den där beslutsångesten som jag så ofta får när jag ska välja om jag ska göra något eller inte.
 
Beslutsångest får jag flera dagar i veckan typ. Jag har alltid svårt för att betsämma mig när jag har två val som består i om jag ska välja att göra något eller inte göra något.Här valde jag att inte köpa kameran och jag ångrar mig inte. Fast samtidigt kan jag tänka att pengarna som det skulle ha kostat mig går ju till en bra sak, så helt fel att köpa kameran hade det inte varit. Man hade ändå fått en bra kamera, plus ett extra objektiv. Kameran var enligt annonsen bara några månader gammal och i skick som ny. Dessutom var den ju signerad av Therese Lindgren själv.
 
Jag tycker också att det är lite dåligt av hen som vann budgivningen på kameran att inte slutföra affären. Samtidigt kan jag fundera på om det var fel av mig att tacka nej nu när jag fick en chans till att köpa kameran. Är det lika dåligt av mig att inte slutföra denna affär genom att tacka nej till kameran. Hade inte hen som vann budgivningen budat så hade jag ju haft högsta budet på kameran efter avslutad auktion. Då hade jag ju självklart betalat den också för då hade ju mitt bud varit bindade som det heter. Men nu när jag bara fick frågan om jag fortfarande var intresserad av kameran och kunde få köpa den för det bud som jag la in på så var jag ju inte tvungen, utan fri att välja. Då valde jag att tacka nej. Det kändes bättre att spara dom pengarna, och dessutom skänkte jag ganska mycket pengar ändå till Musikhjälpen 2016. Jag tror heller inte att jag hade skänkt mer pengar än vad jag redan har gjort om jag hade vunnit auktionen på kameran. I slutändan hade det blivit samma summa som det nu blev, det är bara det att jag hade haft en kamera också.
 
Jag hoppas ändå att kameran som Therese Lindgren skänkte  inte blir såld för ett ´mycket lägre pris än dom 8000 kr som jag la in på den. Det vore synd tycker jag när pengarna faktiskt går till en sån bra sak som till Musikhjälpen. En ny sådan kamera kostar i alla fall 6000 kr och nu fick man ju med något extra objektiv också. Dessutom är den ju signerad av fina Therese Lindgren.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE