Söndag (2017 01 29)

Skönt med ännu en ledig dag. Jag har slappat och ätit god mat. Jag har också varit ute på en långpromenad och den var inte smärtfri direkt. Ibland blöder det och gör vädigt ont.

Först tänkte jag börja denna söndag med en promenad, men jag kände att jag ville få gjort lite hemma, och jag behövde handla och lite sånt. Jag bestämde mig för att fixa det först och gå ut sen. Jag började med att städa badrummet. Skönt att man fick gjort det för jag har skjutit det framför mig ett bra tag nu. När jag idag tog tag i detta så gör jag det på 15 minuter. Typiskt mig ju. Jag väntar i flera dagar med att tag tag i något sopm sen bara tar en kvart. Fint blev det också. Det blev i alla fall så fint som man kan få ett badrum som inte är renoverat sen den tiden då Moses gick i kortbyxor.

 
Efter denna städning så gjorde jag mig lite söndagsfin och så blev det en middag ute. Skönt att få en avspänd stund och bara äta gott och må bra liksom.
 
 
 
Efter middagen så kollade jag lite grejer som jag behöver veta om nästa vecka och sen blev det en långpromenad. Det blev det där varvet: Stan, Grobbron, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut, Dalbobron och igenom stan igen.
 
 
 
 
 
 Man hinner med och lyssna på en hel del dokumentärer när man går så långt. Här följer lite av de jag lyssnade på under min långpromenad.
 
# Tobleroneaffären Del 1 Del 2
 
 Dessutom har jag ju en ganska ny telefon där man kan titta på bilder, ta bilder, skriva självbiogrfi och lyssna på någon podd eller liknade utan att batteriet tar slut under en lång promenadrunda som tar några timmar. Jag hade kunnat gå dubbelt så långt idag och telefonen hade nog hängt med ändå. Det är jättebra att min telefon fixar detta. Det är så tråkigt att vara ute och gå annars om man inte samtidigt kan lyssna på något och greja lite med bilder och annat.
 
Jag har ju också ganska nya skor och det kändes för jag fick rejält med skoskskav. Jag fick det på båda fötterna och det gjorde ont mest hela tiden när jag var ute på min runda. Bloda ner strumporna gjorde jag också. Jag satte på lite plåster och så. Jag vet inte om några plåsterlappar gör att jag har mindre ont, men det skyddar väl något mot att få mer ont. Jag får väl bara fortsätta att gå i mina skor så vänjer sig väl mina fötter vid dom. Det kanske inte var så bra att gå så långt med nästan helt nya skor, men men...
 
 

 Detta blev min söndag.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE