Söndag

 Det snurrar ganska mycket i huvudet idag. Jag har fortfrande svårt att släppa vissa tankar som hela tiden irriterar mig. Dessutom känner mig ganska trött och jag har lite ont både här och var. Med tröttheten känner man väl efter mer.
 
Många av de berättelserna som jag skrev på min självbiogrfi under gårdagen och natten gör väl också att det snurrar i huvudet mer en vanligt denna söndag. Allt i kombination är jobbigt. Jag försöker släppa en hel del, men det är svårt.
 
Ett sätt att försöka bli av med mycket tankar är ju att gå ut på en promenadrunda. Det har jag gjort idag. Det blev ca 4 km. Först tänkte jag att jag  skulle gå långt idag. Typ över en mil eller nåt, men jag var efter närmare eftertanke inte så taggad på att göra det.
 
BILDER FRÅN DAGENS PROMENAD.
 
 När jag var ute på min promenad så lyssnade jag på en dokumentär som handlade om den stora spårvagnsolyckan i Göteborg 1992.
 
 
Nu blir det nog fortsatt ganska lugnt. Söndagar brukar ju oftast vara gnska lugna. Jag känner mig lite tom vet inte riktigt om jag orkar göra så mycket. Jag har skrivit lite poå självbiogrfin idag också. Får se hur mycket jag får skrivit ikväll. Det får väl fortsätta att snurra i huvudet och så får jag väl hantera det så gott jag kan denna söndag.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE