Skriver självbiografi igen📝✏️

Jag har börjat jobba med självbiogrfin igen. Idag har jag tittat tillbaka lite på vad jag har gjort, skrivit lite på en berättelse, och funderat på hur jag ska fortsätta arbetet med detta.

När jag tittar tillbaka och ser hur mycket jag har fått gjort så känner jag att det vore synd att inte slutföra detta arbetet. Jag vill verkligen göra det, och det är egentligen inte så mycket kvar att skriva. Sen ska man ju skriva rent allt och göra det arbetet som man behöver göra för att slutföra det liksom. Allt tar sin tid och är det något jag har lärt mig av mitt jobbande med skrivandet på självbiogrfin så är det väl att allt man gör tar längre tid än man tror med detta.

När det kommer till att skriva mina berättelser så tänker jag försöka att bli lite mindre detaljerad. Jag hade ett tag en känsla av att jag ville skriva om allt, men att jobba så blir lätt bara för tråkigt. Det blir tråkigt att skriva det och det blir tråkigt att läsa det. Det finns ingen mening med att gör något som bara gör att det blir tråkigt. Man tappar ju bara motivationen då. Det går och skriva det på ett mindre detaljrikt sätt. Det blir roligare och resultatet kommer också att bli bättre. 

Jag har också tänkt att jag ska försöka börja skriva på sånt som jag kommer på under arbetets gång att jag vill ha med i min självbiogrfi. Som det har varit så har jag skrivit berättelser i den ordning som jag har tänkt att ha dom i min självbiogiografi. Jag har massor av berättelser i huvudet som jag har tänkt att ta med, men jag har inte skrivit dom än. Orsaken är att många av dessa berättelser har jag tänkt att ha mot slutet av min självbiografi, och det finns andra berättelser som jag ska ha för dessa. Men jag kan ju ändå¨alltid skriva vilka berättelser som helst. Det spelar ju ingen roll om jag skriver på slutet, mitten eller början. När allt sen är färdigt, det är ju först då som det är viktigt att jag lägger in min berättelser i rätt ordning. Under skrivandets gång spelar det ju ingen roll liksom. Jag ska försökja jobba så i fortsättning. Jag tror att det blir effektivare och jag kommer att känna ett bättre "flow" i skrivandet. Problemet kanske är att jag rör till det och inte vet från en gång till en annan vad jag har skrivit, men det behöver inte bli något problem. Det är ju ändå så att jag lätt kan få ordning på det när jag färdigställer det och vet vad jag ska göra med allt material som jag nu skapar. Det är ju färdigställandet och slutresultatet som är det viktiga. Hur jag arbetar med detta till det är färdigt spelar ju egentligen ingen roll för färdigtsällandet av självbiogrfin. Då vill jag bara skriva liksom.

 
Jag har hittat lite ny motivation och jag tänker inte ge upp. Det vore synd att inte slutföra detta när jag har gjort så mycket. Dessutom tycker jag att allt jag redan har gjort färdigt är riktigt bra. Jag är övertygad om att jag kommer att alla dom berättelser jag fortsätter att skapa kommer att bli minst lika bra. Dessutom är det inte mycket kvar nu och bara att veta det motiverar ju mig att fortsätta jobba på med min självbiografi.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE