Ny vecka med massor av jobb.

Ny vecka har det blivit och vad jag veta om denna vecka 5 så har jag massor av arbete frmför mig. Jag tittar inte så mycket mer än en dag i taget, men jag vet ändå att jag har jobb 6 dagar av 7 denna veckan. Ibland kommer det att vara tufft, men jag har många bra pass också denna veckan.
 
Jag väntar på att några paket ska trilla in. Jag beställde en del grejer på nätet förra veckan. Det är så illa att jag inte riktigt kommer ihåg allt vad jag har beställt, fast jag vet att jag har köpt hårgelê och en ny slips. Detta kommer att komma med posten idag eller imorgon, möjligtvis onsdag. De var några mer grejer, men jag kan inte just nu komma på vad det var. Konstigt att jag inte kommer ihåg, jag brukar ha koll, men då var det väl inte några grejer som var viktiga.
 
Jag ska försöka träna pingis denna veckan också. Jag har möjlighet och då vill jag ta mig till träningshallen och göra detta. Det känns så bra i kroppen dagarna efter och jag tycker ju att det är så roigt att lira. Jag tröttnar aldrig på det. I nästan hela mitt liv så har pingisen funnits i mitt med mkig på något sätt. Ibland har det varit mer och ibland mindre, men på något vis alltid närvarande.
 
Hoppas jag denna veckan också kan få klart med sånt som jag väntar på att andra människor ska hjälpa mig lite med. Jag väntar på att minst en person ska höra av sig och ge mig besked om en grej som jag ska göra någon dag inom den närmaste framtiden. Personen i fråga har lovat mig ett besked under januari månad. Eftersom det på onsdag övergår i februari månad så är det ju meningen att det här beskedet som ajg väntar på att få kommer idag eller imorgon då.
 
Man få se hur veckan bli. Jag tar en dag i taget och ser till att må bra, oavsett vad jag och andra människor hittar på.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE