Morgonpeppen!

Godmorgon!
 
Jag är uppe och skuttar redan klockan 07:00. Vet inte hur jag orkar, men jag kände väl att jag inte kunde sova längre för jag vill få så mycket gjort idag.
 
Dessutom känns det grymt bra i kroppen nu efter gårdagens pingisträning. Fan att jag inte körde ett pass i torsdags också när jag hade möjlighet. Jag ångrar mig nu och jag tänker nu att jag aldrig mer ska strunta i ett pingispass, om jag har möjlighet att ta mig till hallen och träna. Nu kommer också tankar upp som att börja gå till gymmet igen, fast då vill jag hitta någon form av träning där som liknar den tränigen jag gör i pingishallen. Får se om jag kan komma på något upplägg som känns bra och sen är det väl bara att köra.
 
Fast jag får väl tagga ner lite. Nu mår jag ju bra igen och då är det lätt att säga att man vill det och att allt känns bra. Jag vet ju nu hur jag funkar. I helgen mådde jag ju jättedåligt. Nu mår jag jättebra igen. Jag vet nu om att jag funkar så och jag bara accepterar det liksom. Vad kan man annat göra?
 
Men nu är det bra och då kör jag på det. Jag är uppe och skuttar nu och jag har en del att göra och sen ska man ju köra buss också under eftermiddagen ocjh kvällen. När jag kommer hem i natt kommer jag säkert att vara skittrött, men förhoppningsvis är jag också nöjd över att jag har fått gjort så mycket idag.
 
 
Ha en trevlig dag!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE