Mer tankar om självbiografin✏️

Jag har fått lite frågor den senaste tiden om vad jag tänker göra med min självbiografi. Frågan jag mest får är om jag kommer att låta någon läsa den och jag svarar nästan alltid att: Jag ska skriva färdigt den först och sen får jag se vad jag gör. Nu har jag ju börjat se slutet på skrivandet och jag har börjat att fundera på vad jag ska göra med den när jag är färdig. Det känns inte alls självklart för mig att släppa min självbiografi så att vem som helst kan läsa den. Just nu kan jag säga att jag långt ifrån känner mig redo att visa de jag har skrivit för vem som helst som skulle vara intresserad av att läsa mina texter. Mycket är väldigt självutlämnande och mycket har jag aldrig berättat för någon. Att gå från att aldrig ha berättat om vissa texter för någon till att typ låta vem som helst som är intresserad av att läsa läsa självbiografin, det känns som ett på tok för stort steg för mig att ta.  Men jag är ju inte färdig med allt än så jag kanske tycker att det känns helt ok göra självbiografin tillgänglig för vem som helst när jag är helt klar med den.


Jag har också funderat på om det finns något syfte med att släppa min självbiografi så vem som helst kan läsa den. Det finns ju ett syfte för min egen del med att skriva den. Jag har ju märkt att de finns många händelser i mitt liv som har varit ganska jobbiga och som jag genom åren har tänkt väldigt mycket på, fast jag inte borde göra det. Med skrivandet av vissa berättelser så har jag undan för undan kunna släppa väldigt mycket. Det räcker liksom att skriva och sen känns det som bearbetat och klart för mig. Som någon form av terapi liksom. 

Men va skulle syftet vara att göra självbiografin tillgänglig för vem som helst? Jag känner mig i alla fall inte bekväm med den tanken. Jag har nog tänkt visa min självbiografi för någon, men jag är inte säker på att jag vill visa den för vem som helst som kan tänkas vilja läsa den. 


Anonym
01 January, kl. 13:24 | Blogg;

Du kanske skulle ta och göra en ljudbok av den?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE