Lång dag i går.

Det kändes i kroppen när man kom hem från jobbet i går. Jag hade ju varit uppe så jäkla tidigt för att jag ville hinna med att få gjort något mer än bara busskörningen.
 
Sen var det ju mycket att göra med busskörningen också. Det kändes som det var något att göra hela tiden att göra. Jag vet faktiskt inte så mycket om vad man kommer att få ta tag i när man ska ge sig ut och jobba i bussen. Jag vet ju bara att jag ska köra vissa linjer och vilka tider jag ska jag ska vara där och där. Jag vet när man börjar och slutar också. Annars kan det komma upp vad som helst under arbtesdag. Mycket kan jag kanske gissa mig till och tro någonting kan jag ju alltid göra, men vet exakt hur en arbetsdag kommer att se ut det vet man aldrig.
Under gårdagens arbete fick jag försöka lösa allt möjligt. Inget direkt utöver det vanliga, men mycket frågor fick jag.  Jag vill ju kunna svara på allt och göra vad jag kan för att den som frågar inte ska känna att det inte var helt meningslöst att fråga mig. Jag kan ju naturligtvis inte svara på allt eller lösa alla problem som kommer upp, men jag kanske kan hjälpa till så långt så att den som har frågat något vet vart hen ska vända sig för att få svar på sin fråga eller löst sitt eventuella problem.
När arbetsdagen närmade sig sitt slut då smög sig den där tanken på att det ska blli skönt att få komma hem om ca 15 min. Typ en minut efter att jag hade tänkt så då blev jag stående för broöppning och då blev det ju en arbetsdag med övertid också. Typiskt att Dalbobron går upp lagom till att jag ska avsluta min arbetsdag.
 
 
Nu blir det i alla fall "EJ I TRAFIK" hela helgen.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE