"Köttade" på med skrivandet.

 
Jag köttade på med skrivandet av självbiogrfin i går kväll och i natt. Det var ju inte svårt att hålla sig vaken för jag hade ju typ innan jag satte mig för att skriva sovit rätt mycket. Först sov jag ju i 12 timmar, sen gick jag ut och köpte en pizza och sen sov jag ju några timmar till. Piggare än vad jag kände mig under kvällen i går och natt har jag nog inte känt mig på länge.
 
Det bara flöt på med skrivandet. Jag köttade på medden ena berättelsen efter den andra och jag blev inte trött eller nånting. Ämnet jag skriver om kanske stundtals kan kännas lite tråkigt att skriva, men när jag kände mig så pigg som jag gjorde så tar man sig ganska lätt igenom texterna för jag var ju som sgat pigg som fan och full av energi.
 
Jag lät en film stå på också samtidgt som jag satt här hemma och skrev. Det blev en film om Jan-Ove Waldner. I denna film fick man se alla möjliga bolldueller i matcher som han har spelat, under en period på 25 år. (1980- 2005)
 
 
 
Jag hade nog orkat skriva mer i natt än vad jag gjorde, men den berättelsen som jag avlslutade med att börja skriva på kände jag att jag får tänka lite mer på innan jag skriver vidare. Men skrivandet känns väldigt bra nu och det är kanske bara att sova mera så blir det enkelt att "kötta" på med skrivandet sen. Man kanske ska sluta att vara ute och promenera och sova den tiden istället?  Fasta jag gillar ju att ta mina promenader som jag gör ofta. Så jag vill inte sova bort promenadrundorna, fast jag funderar på vad man orka mest av. Mer sömn och mindre promenader eller tvärtom. Förmodligen är det bäst att hitta en bra balans mellan allt man gör om dagarna. Det är väl så det är, jag tror det i alla fall.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE