Jag utgår ifrån vad jag vet nu.

Nu har jag kunnat planera lite igen. Idag fick lite av dom besked som jag har väntat på ett tag. En person som heter Ann har för ett tag sedan lovat mig att höra av sig någon gång i denna månaden. Eftersom det idag är den sista dagen i januari så kan man ju bara säga att Ann har hållit det hon har lovat, även om hon väntade till den absolut sista dagen i denna månaden.


Nu när jag har fått några av dom besked som jag har väntat på så kan jag börja fixa och greja igen. Jag kan nu själv fixa så jag sen till våren kan göra en rolig grej som kommer att vara en grym upplevelse för mig. 

Jag skulle vilja få fler besked redan nu från andra personer. Det skulle vara betydligt lättare för mig om jag visste mer redan nu när jag bl.a. ska boka hotell, tågbiljetter och kanske ta ledigt från jobb osv. Samtidigt är det ju bra när jag väl får dom besked jag får för då kan jag ju i alla fall göra vad jag behöver göra för att jag sen ska få fixad de upplevelser som jag typ har funderat på sen förra året. 

Även om jag inte vet allt just nu så fixar jag och grejar utefter vad jag vet nu. När jag kanske senare får ett annat besked då kanske det innebär att jag behöver boka om och ändra i min planering, men det kan ju också vara så att det jag vet nu är så det blir i slutändan,  och sånt som jag får besked om sen kanske bara innebär att jag får fixa en ny bokning med resa och hotell, till ett helt annat tillfälle. Det visar sig liksom. 

Principen är ändå hela tiden nu att jag grejar utefter vad kag vet nu. Jag gissar inte eller tror något. Jag utgår bara ifrån vad jag vet. Det bästa nu är att jag kan greja och fixa bara för att folk som jag har väntat på har gjort det dom har lovat mig att göra. 

Det pirrar i magen på mig nu. Jag har massor med saker på gång som redan nu är så gott som klara. Massor roliga upplevelser handlar det om. Jag behöver bara vänta in några olika datum och sen bär det av liksom. 


Anonym
02 February, kl. 17:55 | Blogg;

Lyssna på en podd, tankar med heter den där miriam bryant va med. Är de "vinsten" från musikhjälpen du väntar på? 40.000 är rätt mycket pengar för en middag 😅 Men de går ju i för sig till en bra sak..

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE