Jag får vänta tills jag får svar och vet.

Jag har gjort så mycket den senaste tiden. Jag har så mycket på gång som ska bli kul att få uppleva. Men ska jag vara helt ärlig så kan jag egentligen inte säga att någonting är helt 100% klart. Jag har mycket på gång och jag vet jag kommer att få göra vissa saker. Men för att jag verkligen ska få göra mycket av allt sånt som jag har på gång att fixa så känns det just nu som jag bara måste vänta på att andra ska göra de dom ska göra för att jag ska kunna fortsätta fixa och greja med saker som jag i slutändan ser som väldigt roliga upplevelser.
 
Mycket är klart redan nu, men det är inte klart på så vis att jag inte vet datum alla andra detaljer som jag måste veta för att kunna göra mycket av sånt som jag tycker ska bli så roligt att få göra. Jag har heller inte bokat hotellrum, fixat resan (tågbiljett eller flygbiljett) och tagit ledig (om jag nu behöver det) från jobb. inget av de kan jag ju inte just nu göra heller för jag vet ju inte exakt datum. Dessutom kan jag ju inte boka ett hotellrum på ett ungefär. Jag kan inte köpa en tåg eller flygbiljett om jag inte vet när jag ska åka. Jag kan inte heller söka ledig om jag inte vet exakt när, eller ens om jag behöver söka ledigt. De finns så mycket som jag måste vänta med att göra tills jag vet mer.
 
Jag mailar, och ringer lite för att fråga vissa om, eller när det eller det och det ska fixas. Ibland får jag svar och sen är det bara för mig att vänta in ett visst datum. Ibland får jag ett svar, men svaret gör inte att jag vet mer än vad jag visste innan jag fick ett visst svar. Det finns så mycket som redan är klart, fast egentligen finns det ingenting som är 100% klart. Jag måste vänta på det ena och det andra, och jag kan inte göra så mycket annat än att just vänta. Vänta på att det ska bli si eller så. Vänta på att få veta om eller när. Och vänta på de datum då jag faktiskt får göra sånt som jag just nu bara ser att jag kan vänta på att få uppleva.
 
Just nu känner jag att jag kan inte göra så mycket mer för att fixa så mycket mer. Jag kan baa vänta. Det kommer inte att tjäna någonting till att ringa eller maila någon för att jag vill att någon annan sak fixa det eller det. Ingenting kommer att gå fortare framåt just nu för jag har gjort allt jag kan göra fram tiill detta nu. Jag får helt enkelt bara vänta. Vänta på att att tiden har sin gång. Vnta på att andra sak göra sitt för att jag ska fortsätta göra mitt. Allt jag vill uppleva kommer jag att få uppleva tids nog. Bara jag väntar in allt som måste göras innan det verkligen är dags att göra sånt som jag bara väntar på att få göra.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE