Ibland mår jag inte så bra.

Nu har det blivit så igen. Jag känner att jag inte mår så bra. Det konstigt hur det kan bli.  I morse kändes det mesta bra, även om jag visste att jag kommer att ha en vecka framför mig som kommer att kännas tuff på olika sätt. Men jag har mått ganska bra den senaste tiden. Men nu under eftermiddagen så började jag känna mig orolig och ledsen. Det vänder liksom, jag mår bra och  sen helt plötsligt gör jag inte det. Varför ska jag behöva känna så? 


Jag får för mig att jag kanske grejer för mycket och sen kommer det en reaktion på det. Reaktionen blir att jag mår dåligt. Jag tror att allt kommer att kännas bra mest hela tiden bara för att jag känner att allt är bra vid ett visst tillfälle. Sen när jag väl får den där känslan av att allt kanske inte är så bra som jag först kände, då tappar jag ork och energi, och mår helt enkelt inte bra av det. 

Detta händer mig ofta och jag kan egentligen aldrig förhindra att det händer. Den senaste tiden har jag funderat mycket på detta. Vad är det gör att känslan av att jag mår bra bara helt plötsligt vänder och sen mår jag helt plötsligt inte så bra? Är det så att det svårare att hålla kvar allt de som känns bra och lättare att hamna i känslan av att man mår dåligt? Att kämpa emot en känsla av att man inte mår så bra och samtidigt försöka intala sig själv att man mår bra kanske gör att jag inte mår så bra ibland. Att man mår dåligt och faktiskt blir ledsen för vissa saker försöker jag säkert många gånger förtränga,  men innerst inne så får det mig att mår dåligt. När man sen inte orkar kämpa emot känslan av att man inte mår så bra, då tycker man ju att det svänger fort mellan det där att man mår bra och inte mår bra. 

Egentligen kan jag inte säga exakt vad det är som gör att jag inte mår så bra just nu. Jag kan liksom inte komma på någon bra förklaring till varför jag inte mår så bra. Massor av tankar kring det har jag ju, men inga bra svar. Jag vill inte att det ska kännas så här. Det enda jag egentligen vill är att göra mycket av sånt som jag gillar att göra och jag vill göra det ofta. Logiskt sett borde jag ju inte må dåligt om jag gör mycket av sånt som jag tycker om att göra. 

Jag vill tex väldigt ofta bädda ner mig under en filt och läsa en bok eller se på en film. Jag vill också ofta kunna åka i väg på något och göra sånt som inte hör till allt de gamla vanliga som jag gör typ var och varannan dag. Mycket annat vill jag egentligen inte göra. Jag har många roliga grejer på gång i år, så det känns mer mer obegripligt att jag inte ska kunna övervinna en känsla av att jag mår dåligt. Varför mår jag dåligt när jag borde må bra? Jag har ju så mycket att se framemot. Men det kanske är så att allt grejande den senaste tiden är på väg att bli för mycket och om jag inte taggar eller stressar ner så kommer jag inte att fungera. Jag har fått den känslan lite att om jag bara taggar ner och lugnar mig lite så löser sig allt till det bästa och jag kommer att må bättre igen. 

Ibland är det bättre att bara sitta still och vänta liksom. Jag kan kanske inte göra så mycket åt att jag just nu inte mår så bra. Jag kanske bara måste vänta tills jag mer bättre igen. Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE