Har varit ledig idag

 Skönt med en ledig dag. Jag började dagen med att ta mig ut på en promenad. Först tänkte jag att jag ska strunta i det. Jag ville få len del grejer gjort idag och då tänkte jag först att jag kanske inte hinner att gå ut på min promenadrunda. Men sen efter närmare eftertanke så kommer fattar jag ju att jag visst hinner med att gå ut och röra på mig. Det blev en runda på ca 4 km.
När jag var ute på min promenad idag så lyssnade jag på en dokuentär som handlade om den sk almstriden.
 
Efter min runda och lite annat grejande så besökte jag frissan.
 
Det blev det där blonda som jag oftast gör. Direkt efter är jag oftast inte så nöjd, men när det få gå ett tag och håret växer ut lite så brukar det kännas bra. Fast oftast får jag höra att jag inte ska bleka håret, men själv trivs jag bättre med att fixa till det på detta sättet.
Jag har grejat med allt möjligt idag och jag har hunnit med min dagliga promenad. Jag tänkte att jag ikväll skulle ha lirat lite pingis, men jag orkade bara inte bry mig. Magkänslan säger: Skit i det, och jag orkarde inte bara bry mig i alla fall. Tanken att jag inte ska träna pingis när möjligheten finns tänker jag ibland, men jag brukar ta mig till träningshallen ändå¨. Men inte ikväll och jag ångrar mig inte heller. Så är det ibland.
 
Resten av kvällen nu så ska jag ägna mig åt att skriva självbiogrfi.
 
Ha en trevlig kväll!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE