Har planerat lite ikväll.

Hej!
 
Helgen börjar lida mot sitt slut. Under denna kväll har jag suttit här och räknat och planerat en grej som jag sedan länge har tänkt att jag vill göra. Det handlar om en ganska stor resa, om jag kan genomföra den ungefär som jag har tänkt mig. Det kommer inte att bli av i år. Enligt mina bedömningar så funkar det inte att göra min tänkta resa under någon annan årstid än våren. När är det vår? April och maj liksom. Jag hinner inte fixa detta till denna våren. Det finns inte en "sportmössa" för mig att klara det. Och eftersom jag bedömmer att man bara kan göra det jag vill göra under en vår så kan det ju inte bli av förrän tidigast nästa vår (våren 2018).
 
Jag har suttit och kollat lite på några detaljer kring denna grej ikväll ia alla fall, fast jag kan inte tänka på detta mer inom den närmaste framtiden. Jag behöver liksom fixa pengarna först om det ska finnas någon mening med att titta vidare på det jag började titta på ikväll. Jag har i och för sig pengar, men de jag har ska jag ha till annat, och så är det liksom.
 
Det är ju bra att jag planerar och tittar på grejer. Jag har ju varit rätt irriterad på mig själv en längre tid för att jag inte planerade och fixade mer förra året. Under denna veckan har jag blivit påmind hur många gånger som helst om att hade jag bara tänkt, planerat och fixat saker och ting lite bättre i december förra året så hade denna veckan kunnat bli något utöver det vanliga. Det är inte säkert att jag hade lyckats med nåt. Men det som stör mig nu är mest att jag aldrig ens försökte. Nu blir effekten att jag planerar och tittar på massor av saker som jag vill göra. Allt kommer jag ju aldrig att lyckas med. Man tittar ju på grejer och drömmer hej vilt ibland. Men jag vill ju göra massor av roliga saker och har jag inte planer och försöker fixa några roliga saker då kommer jag ju heller aldrig att kunna göra några roliga saker. Det har jag blivit påmind om hur många gånger som helst bara under denna veckan. Det gör mig lite ledsen nu at jag inte har planerat bättre tidigare, men snart vänder det. Just nu grejar jag och fixar och jag kommer ju i framtiden att få något för att jag har planer nu.  Det är jag säker på, även om jag inte kommer att lyckas med allt. Lyckas med allt gör väl ingen? Jag har hört nånstans att hälften av allt som man lyckas med är ren tur, och det gäller för alla. Hoppas jag tur ett tag nu då.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE