Efterklok känns det som man alltid är.

 Så mycket som jag har sovit idag har jag nog inte sovit på flera år. Jag kan inte minnas när  jag sov till klockan 13:00, och sen gick upp och ut för att hämta en pizza. Efter pizzan så kröp jag i säng igen och jag sov fram till 18:00. Får se om jag kommert i säng  i natt, men det har varit en väldigt lugn lördag. Det är ju svårt att säga något annat.
 
 
Annars finns det en tanke som jag blir lite småirriterad och tänka på. Jag blir påmind om tanken med jämna mellanrum och det känns inte roligt. Jag tänker mycket på att om jag hade planerat lite bättre och fixat mer grejer förra året som jag skulle kunna gjort nu, så hade jag typ kunnat gjort massor med roliga saker nu. Nu får jag mest sitta här och vänta på att dom gerjarna jag nu har fixat händer sen. Jag måste ha tålamod och jag måste hålla på lite pengar. Hade jag bara under en kort period förra året gjort som ajg gör nu så hade jag kunnat gjort massor av roliga saker nu. Tänkt att det ska vara så lätt att vara efterklok. Tänkt om man någon gång kunde vara efterklok före nånting. Fast då heter det väl bara att man är klok. Det är ju sen alltid lätt att vara efterklok. Efteråt vet man alltid vad man borde ha gjort tidigare. Det är ju hur lätt som helst. Sen kan jag väl trösta mig lite med genom att tänka att även om jag hade planerat och gjort precis allt de som jag tänker nu att jag skulle ha gjort under en period förra året, så hade jag kanske suttit här och varit irriterad över att jag inte hade gjort mer och planerat ännu bättre. Man blir kanske aldrig riktigt nöjd vad man än gör? 
 
Nu är det ju ändå så att jag fixar och planerar så att jag kan göra mycket roligt framöver. Nu gör jag det som jag nu irriterar mig på att jag inte gjorde tidigare. Så allt blir ju bra tids nog.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE