Det är nog bättre att jag inget säger.

 Den senaste tiden har jag bloggat en del om att jag har mycket roliga saker på gång. Men jag berättar inte så mycket mer och i dagarna så har jag börjat förstå att det nog är det bästa att aldrig berättat nånting. Jag råkade nämligen berätta för en person mer i detalj vad jag har på gång av alla dessa saker som jag i alla fall kommer att tycka ska bli roligt att få uppleva. Direkt när jag hade berättat om alla dessa sker mer i detalj för denna person så fick jag bara höra denna person säga: Varför ska du göra det? Det klarar väl inte du? Det är väl inget som du ska ge dig in i. Du kommer bara att bli besviken för det är nog ite så bra som du tror osv..
 
Detta tycker jag är så tråkigt. Vissa ser bara problem med allting, eller så är det kanske så att vissa är bara sura och bittra över att dom själva inte kan göra dessa saker som jag kan göra lite då och då? Jag vet inte och jag bryr mig inte heller. Men jag tycker det är så tråkigt att jag så ofta får höra att jag borde göra annorlunda eller lägga mina pengar på något annat än det jag själv vill göra, och dessutom tycker är roligt.
 
Jag får tex ofta frågan varför jag betalar så mycket för vissa grejer. Så fort jag råkar säga att vad något har kostat till vissa personer (inte alla ) så säger vissa personer typ: Varför spenderade du så mycket pengar på den grejen när du hade kunnat få något annat för dom pengarna istället? Ett exempel kan vara när jag rålkar säga hur mycket pengar jag kan bränna på en utekväll i Stockholm. Om jag säger sanningen  till vissa personer så får jag ofta höra att jag borde hålla mig till att gå ut i Vänersborg eller Trollhättan och inte gå ut i en stad och festa där allt är så mycket dyrare. Typ så, bara påpeka hur fel man tycker att det är att jag bränner pengar på sånt som dom tycker att jag borde låta bli att bränna pengar på. Sen är det ju inte så ofta jag som jag ens befinner mig i Stockholm, men om jag är där så bränner jag ofta pengar. Mer än när jag är hemma. Det har jag inget problem med, jag bryr mig inte, men de finns väldigt många andra som hela tiden ska tycka och tänka negativt kring det.  Jag försöker väl att inte bry mig så mycket om vad folk säger, men jag är samtidigt ganska trött på att höra att jag hela tiden borde göra sånt som i deras ögon är sånt som inte kostar mer än vad vissa tycker det är värt att betala för. Därför är det nog bättre att jag inget säger längre om vad jag har på gång, och inte heller vad det kostar, eller har kostat. Det blir ju bara så mycket gnäll från alla möjliga håll, och gnället är jag så jävla trött på att behöva höra så jag vill verkligen hitta knep för att undvika att behöva berätta något om allt de roliga som jag faktsikt vill göra. Jag kommer ju att blogga om vissa saker när jag väl har gjort något, men förövrigt så känner jag bara att jag inte vill säga så mycket. Folk gnäller ju klagar så förbannat och sånt "svammel" och "babbel" kan jag klara mig utan. Dessutom är det så tråkigt att höra, samtidigt som jag ibland också blir ledsen av att höra att jag bara borde tagga ner hela tiden och inte göra sånt som kostar mer än vad vissa verkar tjäna i månaden.
 
Sen kan man ju fråga sig vad som är mycket? Allting är ju rellativt liskom.  Jag kämpar ju och jobbar ganska hårt med vissa saker. Jag gör det för att jag sen ska få en rolig upplevelse, eller bara ha ett bra liv i största allmänhet. Då vill man inte höra en massa gnäll och negativa kommentarer från folk om varför jag gör si eller så när jag borde göra så eller si istället. Jag har väldigt svårt att fatta hur folk orkar bry sig överhuvudtaget. Själv bryr jag mig inte om pengar speciellt mycket. Har jag pengar till någonting som jag vil ha eller göra så betalar jag det som jag måstebetala och sen tänker jag inte så mycket på om det är mycket eller lite som jag  får för pengarna. Det brukar ju ändå vara så att i slutändan så får man det som man betalar för. Köper man tex en billigare skjorta så brukar ju det vara sämre kvalitet på den än om man köper en skjorta som är lite dyrare. Fast många verkar ändå tycka att det är bättre att satsa på en billigare skjorta och man vill gärna tala om det också.
 
Principen har tidiagre varit för mig att frågar man mig så berättar jag gärna, men nu får det nog bli så att jag inte berättar så mycket mer, även om någon frågar. Jag vill och jag kan göra så mycket av sånt som jag tycker är roligt, och det tänker jag bara försöka göra utan att hela tiden behöva förklara varför jag gör si eller så, eller betalar det eller det. Folk kan tycka vad dom vill, om dom nu tror sig veta något överhuvudtaget.  Jag bara gör det jag vill göra och sen säger jag inte så mycket om det liksom. Blogga gör jag ju, men thats it.
 
 
 
 

Anonym
01 January, kl. 07:12 | Blogg;

Kan du försörja dig på din blogg? Alltså om du inte jobbade vid sidan om, har hört att du tjänar bra på bloggen endast!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE