Bra dag⭐️👍❤

Detta blev en bra dag.  Jag fick gjort så mycket och många sk pusselbitar föll på plats idag. Jag har nu fixat massor med saker som kommer att bli hur kul som helst att få uppleva. Mer grejer kommer jag att fixa framöver också. När något är fixat så kan jag bara vänta in ett datum och sen kör man liksom.
 
Nu mår man bra igen. Jag tänker mycket på allt ku som jag har att se framemot. Det ger mig mycket energi och det blir också lättare att mer och mer släppa allt som jag inte vill tänka på. Jag skrev ju igår att jag vill typ bara sluta tänka vissa tankar som jag ofta fastnar . Bara idag har jag till viss del lyckats ganska bra med det. Jag tänker helt enkelt mer på allt kul som jag har att se framemot och mindre och mindre på sån skit som jag har fått utstå de senaste månaderna.
 
Nu ska jag sova. Jag hoppas jag inte drömmer några mardrömmar i natt och i morgon. Jag har den senaste tiden drömt om drakar som har sprutat eld på mig så att jag har fått brännskador. Jag har drömt att jag kör en formel 1-bil i 300 km/h och helt plöstligt funkar inte bromsarna på bilen. Jag har drömt om att jag jagar rånare och det vapen jag har är en slangbella. När kommer ikapp rånaren så får jag helt plötsligt se hur rånaren riktar en AK5:a rakt i huvudet på mig, fast innan han hinner att skjuta mig så vaknar jag. Jag hoppas jag slipper dessa mardrömmar under natten och morgondagens sömn. Känns som jag bara drömmer mardrömmar ju. Kan jag inte få drömma om något annat som är lite trevligare? Typ bubbel och kvinnor :)
 
Godnatt.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE