Vad gör jag och vad gör jag inte?

Detta har känts som en snurrig dag för mig. Mer snurrig än vanligt tror jag. När jag tänker att jag ska göra något så gör jag det inte. När jag tänker: Detta ska kjag inte göra, då gör jag det i alla fall. Det känns nu som jag har varit sådan hela dagen.
 
Jag igår att jag skulle gå upp ganska tidigt för att jag skulle hina greja mycket. Istället blev det så att jag sov bort hela förmiddagen. Satte mig i köket och bara stirra innan jag fick gjort en del grejer.
 
När jag sen skulle gå ut och hämta mat så tänkte jag att jag skulle gå till Kalasboden, men det blev Koppargrillen istället. När jag var på Koppargrillen och skulle beställa mat så tänkte jag att jag skulle köpa rimmad fläskbog, men det blev järpar till lunch stället.
 
Efter maten tänkte jag att jag skulle vila, men det blev istället så att jag gick en promenad. Det var för övrigt min första promenad för denna veckan.
 
Jag tänkte först at jag inte skulle gå så långt eftersom jag har haft så ont av den skoskav som jag har haft, och fortfarande har. Det har tydligen det senaste dygnet varit mycket promenerande från min sida. Enligt vad jag kan se i min telefon så har jag under de senaste 24 timmarna gått ca 15 km. Det är för långt för att först ha sagt att jag inte skulle gå så långt.
 
När jag var ute på min promenad mellan klockan 13:00 och 15:00 så lyssande jag självklart på en dokumentär. Jag tänkte först lyssna på en dokumentär som handlade skulle handla om Fritiof Enbom.....men istället lyssnade jag på en dokumentär om Carl-Erik Björkegren.
 
Under kvällen har jag ju lirat pingis. Först tänkte jag att jag inte skulle göra det, men sen gjorde jag det i alla fall. När jag väl var i pingishallen så trodde jag det skulle kännas ganska bra, men jag spelade ganska dåligt ikväll. Efteråt ångrade jag lite att jag inte gjorde det jag först tänkte.
 
. Under denna dagen har jag ibland tyckt att jag borde ha gjort som jag tänkte först och ibland har jag tänkt att det var bra att jag ändrade mig, fast ändå gjorde jag tvärtom mot vad jag tänkte göra, eller inte göra. Ibland vet man inte vad man gör och inte gör. Man bara gör något eller så göra man ingenting och hoppas bara på att det löser sig ändå.
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE