Snart får jag lite längre ledighet.

Jag blev lite förvånad i morse när jag blev väckt av plogbilen. Igår kände jag vårkänslor och jag var nästan säker på att jag skulle få slippa se snö. Sen är det ju inte så konstigt att man ser snö i slutet av februari. Det är väl fortfarande vinter, fast jag tycker ändå det känns som vår på något sätt. Det är bättre att tänka så för jag hatar vinter och snö och gillar bättre när det är någon annan årstid, vilken som helst, men inte vinter.
 
 Idag har jag arbete igen, men sen får jag vara ledig från busskörning i sex dagar på raken. Det ska bli skönt. Om jag nu orkar så kommer jag att få massor med saker gjorda för jag behöver ju inte fundera på att jag måste hinna det eller det innan jag ska ta mig till jobbet. Jag kan ju bara ta tag i alla skaer som man gör på sin fritid, jag behöver inte tänka ett skit på när jag ska jobba. Nu kör jag en sista dag och sen tar jag en LÅÅÅÅÅNG HELG!!
 
 Nu trodde jag att jag under denna ledighet skulle få göra något av allt de som jag har haft på gång ett tag nu. Jag har ju planerat och grejat för att få göra massor av roliga saker under 2017 som för mig är lite utöver det vanlga, men som det känns nu så tror jag inte att någonting händer under denna ledighet som jag börjar på efter dagens arbete.
 
Alla roliga grejer händer när det händer. Jag vet att jag har en rolig grej som händer i april. En annan grej sker till hösten Jag är också rätt säker på att min semster i år blir rätt nice, bara nu kan få loss några tusenlappar till så är saken klar liksom. Det är väl så ott som klart för jag får ju lön imorgon och då tror jag det räcker för att täcka upp en rolig upplevelse till som jag länge har funderat på att jag vill göra.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE