Självbiografi - Bara en bra vecka.

 Jag skrev mycket på självbiogrfin igår, men jag satt inte uppe halva eller hela natten. Då blir det bara för mycket och jag ska ju orka skriva en del denna veckan också. Jag märkt det tidigare att om jag sitter uppe för änge och skriver. Om jag liksom köttar på och köttar oå utan att tänka på hur kroppen känns så orkar man inte utan man tar ett ofrivilligt uppehåll på för många dagar innan man tar tag i skrivnadet igen.
 
Igår kände jag att jag hade hur mycket energi som helst och kände ett bra "flow" i skrivandet. Energin och orken fick jag av den långa morgonpromenaden som jag gick igår. Den gjorde att jag orkade mycket, hade skallen med mig hela dan och jag blev aldrig för trött i kroppen. Allt kändes bara bra, och så ska det ju vara.
 
Nu börjar en ny arbetsvecka, fast jag jobbar bara tre dagar och jag har bara bra pass med bra körning. Jag slipper jobba med de pass som jag helst vill slippa, sådana pass finns det ju naturligtvis och när man har dom så är det ju bara att bita ihop jobba på. Men kan man slippa så kan jag ju bara erkänna att jag är glad för det. Det blir en bra vecka detta. Mer ledighet och mindre jobb, bara bra pass och inget som är dåligt.
 
Det blir en bra vecka. Godmorgon! Nu kör vi!!
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE