Så jävla klart.

Snart ska man "tagga" till jobbet igen. Nu har jag bara den bästa körningen kvar på denna arbetsveckan. Två dagar med mycket Vänersnäs, som jag tycker är den bästa linjen att köra.
 
Idag har jag skrivit ganska mycket på min självbiogrfi. Det var ett tag sedan jag skrev så här mycket som jag har gjort idag. Under en period nu så har jag skrivit lite varje dag, men det har just varit lite skrivande och sen har man ju också fått ta bort en del av den text jag har skapat, så det har inte blivit så mycket gjort, trots att jag skriver varje dag. Motivationen har kanske inte varit på topp heller. Man har gjort saker som känns roligare och dessutom jobbar man ju tufft ibland. Det blir då svårt att motivera sig till att sitta ner och verkligen "kötta" på med skrivandet också. Men idag fick jag mycket gjort och jag kände ett bra "flow". När det känns bra med skrivandet då hittar man oftast också motivationen igen.
 
Annars är det som vanligt. Jag går och väntar på vissa besked så jag kan bestämma datum för att då kunna göra lite roliga saker. Saker som för mig är lite utöver det vanliga. Jag får ha tålamod och vänta på att andra sak göra sitt, innan jag kan göra mitt. Det som ändå känns  bra är att de finns så mycket som redan nu är så jävla klart som det kan bli, så att jag behöver inte var aorolig för att jag inte ska få göra mycket av de jag har planer för att göra. Jag behöver bara veta lite mer, och sen vänta på att det ska bli en viss månad och ett datum, sen kommer jag att ha jätteroligt. Jag känner mig lite sprallig innobords för mycket är så jävla klart redan nu, och mer grejer har jag på gång som snart också kommer att bli så jävla klart.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE