Känns som jag får börja om lite nu.

Jag fick klart mina berättelser som jag hade satt en deadline på. Jag blev inte klar i går, men i natt. Lite misslyckande, men det lev ju en extra berättelse att skriva för att jag skulle kunna sy ihop allt på ett bra sätt.
 
'Nu känns det lite som jag måste börja om med mina berättelser till självbiografin. Ja, jag behöver ju skriva om det som är skrivet och klart, men jag komer noga att jobba med självbiogrfin på ett annat sätt framöver. Det konstiga är att det känns som jag bättre kommer ihåg händelser som hända för över 10 år sen, men sånt som har hänt under dom senaste 10 åren minns verkar det som jag minns mindre ifrån. Kan det vara så att jag har levt ett ganska bra liv under de senaste 10 åren, men före dessa år så kanske mycket har hänt som jag sen har tänkt på och haft svårt för  att släppa? Jag vet inte om det är så heller, men just nu är jag tom på berättelser till självbiogrfin. Jag vet inte vad jag ska skriva mer, men jag har ca 10 år kvar att skriva om. Sen kan det ju bl så att jag kommer på något mer under mitt fortsatta skrivande på självbiogrfin.
 
Jag ska nu börja med att skumma igenom bloggen. Det lär väl ta lite tid, men  sen lär man väl komma på mer att skrva om. Men samtidigt tänker jag att i mitt bloggande kanske inte hjälper mig så mycket när det gäller att skapa berättelser till min självbiografi. Jag vet inte just nu hur jag ska fortsätta med självbiogrfin, men jag är inte klar än så jag måste ju fortsätta. En annan typ av jobbande med självbiogrfin kommer det att bli nu. Sen är jag färdig och jag är det för jag har helt enkelt inte levt ett längre liv och så det finns inte mycket mer att berätta liksom.
 
Jag får landa lite nu. Jag har jobbat mycket med min självbiogrfi de senaste dagarna. Det har varit värt det, emn nu blir det bara att skumma igenom min blogg under några dagar. Jag har ju skrivit några inlägg sen december 2008.
 





Felicia
03 March, kl. 08:46 | Blogg; http://feliciaohlausson.se

Kul!
Har förövrigt gjort en kortfilm ganska nyligen, vore kul om du ville tycka till lite, vad som kan förbättras å så! :)
http://nouw.com/feliciaohlausson/vakna-29190052

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE