Jobb i går och mera jobb blir det i dag.

Nu har jag gjort de två arbetspass som jag tycker är dom två jobbigaste på det schemat jag jobbar efter. Det är två sånna där pass som man bara vill att tiden ska gå fort på. Annars tycker jag att de flesta pass på schemat är bra och lugna att köra efter. Ok, när man kör "nattdelen" på det passet som jag hade i går och i natt då är det ju inte så tufft längre. 

Nattbussen blev som den körningen brukar vara. Ganska lugn, men samtidigt träffar man lite roligt folk som är på väg hem från (gissningsvis) krogen. En person som åkte med mig hade jag en gång i tiden gått i samma klass med. En annan resenär förlorade jag mot i pingis under träningen i torsdags, och det ville han ju också gärna påminna mig om. 
 
Det som typ alltid händer när kag kör nattbussen det är ju att en eller flera personer snackar "Dannebloggen" med mig. Under nattens arbete hann jag mot slutet av passet tänka att ingen har sagt någonting om min blogg under natten. Det händer ju alltid att någon säger något på just nattbussen. Det blev sen så att när jag hade kommit till den sista hållplatsen så kom det fram två män och frågade om dom fick ta en selfie med mig för dom läser ju minsann Dannebloggen. Det blev lite prat om min blogg med mig under denna nattkörningen också. Det händer typ alltid. 
 
Det är första delen innan rast på gårdagens pass, och fredagen innan helgen som känns mer än vanligt i både kropp och huvud, annars har jag som sagt ett bra schema. Nu jobbar jag inte helgen på nästan 6 veckor, fast denna helgen är ju inte över än. Jag ska ju jobba i kväll också. Men från och med i dag börjar jag i alla fall på dom pass som jag gillar bättre än denna fredag och lördagskörning. 
 
I dag har jag hunnit med en promenadrunda och en söndagsmiddag.
 
 
 
Nu blir det slappa resten av eftermiddagen, och i kväll sitter man bakom ratten igen.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE