Idag blir det mycket slappa.

Hoppas allt är bra med er. Jag tar det mest lugnt. Jag har ju massor av arbete ikväll och passet känns på förhand som ett tufft pass. Sen vet man ju aldrig hur det blir så. Igår trodde jag ju att det skulle bli jobbigt att köra med tanke på hur passet såg ut, men det blev rätt lugnt. Fast jag hade ju ett ganska långt pass och det kan ju vara jobbigt i sig när man också vet att man inte har en ledig helg utan ska jobba på då också. Men som sagt: Det var ändå ganska lugnt och dessutom var det ju ganska mycket roligt partyfolk som var ute och åkte och det är ju sådana människor som jag gillar bäst att köra runt på. Ikväll blir det väl så också, det är ju lördag liksom.
 
Jag har varit ute på min dagliga promenad nu under förmiddagen. Jag vill alltid ta mig ut. Går jag inte ut på en dag då känner jag att jag bara måste ut nästa dag. Har jag något att göra så lägger jag det åt sidan. Jag vill hinna med mina promenader. Idag blev det en runda som tog mig 90 minuter att promenera.
 
När jag var ute på min runda så lyssnade jag samtidigt på en dokumentär som handlade om svenskan Karolina Johnsson som 1994 ertappdes med heroin i Thailand. Jag lärde mig jättemycket av att lyssna på Karolinas historia.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg, och va rädda om er.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE