Fredag!

Idag är det fredag! För mig innebär det väl bara att en jobbhelg snart börjar. Denna fredag och lördag tycker jag att jag har de två tuffaste passen att köra av alla de pass jag har på mitt schema. Så har jag det var tredje helg, fast till nästa jobbhelg så har jag ju tagit ledigt så kan jag bara bita ihop nu så har jag ju typ bara bra pass efter att denna fredag och lördag är avverkade. Jag jobbar söndag, och även måndag också innan jag får en ledig en dag, men det är denna fredag lördag som man säkert fåpr anstränga sig lite mer än vad man vanligtvis brukar få glöra.

Jag har varit uppe och skuttat tidigt idag. Jag har massor med vardagliga saker som jag vill få gjorda nu under förmiddagen. I kroppen på mig känns det bra. Pingispsset igår gör liksom nytta. Det känns direkt och nu vill jag att det ska bli tisdag så jag spela ett pass till. Det där jag kände igår kväll att det inte var så kul med pingis och att det inte gick så bra det tänker man inte lika mycket på nu, eftersom detkänns så bra i kroppen.

Nu känns det mesta bra igen. Igår snurrade det mest i huvudet och de fanns mycket som jag ville skulle bli på ett visst sätt, men det blev precis tvärtom. Men idag känner jag om det inte kändes så bra igår så spelar det ingen rill idag.

Ha en nice fredag!

 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE