V 50

Ny vecka och helt nya tag som gäller nu!! Detta kan bli en tuff vecka på många sätt. Idag börjar jag köra på nya schemat. Vad som händer då är att jag måste gå upp sjukt tidigt morgonen. Jag har megalånga raster, men jag slutar aldrig sent på kvällen. Jag är ganska mycket ledig, men när jag väl jobbar då får jag jobba tufft. Vissa dagar kommer nog att kännas väldigt långa. Man kommer att vara mörbultad i kroppen och huvudet kommer att snurra och säkert också låta som en bingohall när man är har genofört en dag på jobbet.
 
Nu kommer jag och få ett arbetsliv som jag inte har haft på flera år. Det är bara att köra på och hoppas att det kommer att kännas så bra som jag innan har tänkt att det kommer att ändå kommer att kännas med detta schemat. Jag är ju som sagt ledigt ganska mycket, och jag sätter stort värde på ledigheten. Därför tror jag detta blir kommer att kännas bra för mig. Det var mycket ledigheten och hurden låg på under veckorna som gjorde att jag valde detta schemat som jag  alltså i dag ska börja köra efter.
 
 
Denna veckan drar ju Musikhjälpen (mh 17) igång också. Jag har ju längtat efter mh 17 ända sedan mh 16 avslutades förra året. Jag har ju mycket jobb denna veckan så jag kommer ju att lyssna mer på radion än vad jag kommer att se mh 17 på TV. Men förmodligen så kommer jag att gå upp lite tidigare denna veckan än vad annars skulle ha gjort eftersom det just är mh 17 denna vckan. Jag vill ju sitta en stund på morgonen och kolla på mh 17 innan jag tar mig till jobbet. Jag är full av förväntan. Klockan 20:00 i kväll börjar mh 17. Detta blir en grymt bra vecka. Det tror jag att jag kan säga redan nu. Är det en Musikhjälpenvecka så är ju veckan alltid bra. På söndag när mh 17 är slut då hoppas jag att det har kommit in minst 50 miljoner till.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE