Tiden går fort!

Började jobba på nya schemat i går. Jag trodde det skulle kännas äldigt  tufft, men det gjorde det inte alls. Jag gick upp tidigt och kom sen i god tid till jobbet. Jag var nog lite extra skärpt och på hugget i går. Man har ju lite nya rutiner som man vill komma in i så fort som möjligt.
Efter att ha gjort första dagen på nya schemat i gårså kändes det i alla fall bra. Man kör några timmar, har rast i några timmar och kör några timmar till. Den tiden man har på jobbet går fort, och så kommer alla mina arbetspass att vara i minst ett år nu.
 
Jag kan gå hem på min rast vilket gör att jag kommer ifrån stressen och tempot på jobbbet i några timmar.  Att det känns som att tiden med jobb går snabbt kan jag tänka mig beror på två saker.
 
1. Tidigare har jag ju kört 8-10 timmar och haft något kort rast. När jag nu får börja med att köra 4-5 timmar och sen får en lång rast så gör det att det känns som man bara jobbar halvtid. När man sen går tillbaka till jobbet efter rast då känns det lite som man börjar om på en ny arbetsdag. När man börjar köra efter rast igen så kör man ju återigen 4-5 timmar och sen får man gå hem och ha kvällen ledigt.
 
2. En annan grej som jag tror gör att det känns som att en arbetsdag går snabbt det är att jag jobbar på tider då jag kör i rusningstrafik. Det blir liksom ingen dötid nu. Man har att göra hela tiden och det är mer att göra på dessa arbetspass som jag nu har fått än ad jag hade är jag tidigare körde vardagskvällar.   Resultatet av hur jag jobbar nu är att man känner att tiden går väldigt fort.
 
Nu har jag ju bara jobbat en dag på detta schemat, men det kändes väldigt bra i går, trots att jag hade ett tufft arbetspass. Jag har nog valt rätt schema. Nu ska jag tagga till jobbet igen. Nu kör vi!!!
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE