Träffade Josefine, Rebecca & Fiona.

Det är ju ingen hemlighet att jag under Musikhjälpenveckan 2016 skänkte en hel del pengar via Musikhjälpens auktioner på Tradera. Tre stycken auktioner tog jag hem av Musikhjälpens sk officiella auktioner. Jag lyckades buda hem: En träff med Peg Parnevik, en shoppingdag med killarna bakom de nio istagramkonton som börjar på MenWith.. och sen blev det ju också en träff med artisterna: Josefine Jinder, Rebecca Scheja och Fiona FitzPatrick på Restaurang Tjoget i Stockholm. Under våren 2017 fick jag vara med om alla dessa upplevelser som jag hade budat hem till förmån för Musikhjälpen 2016 (mh 16)
 
Den grej som absolut kostade mest pengar av alla upplevelser detta året var träffen med Josefine (Little Jinder), Rebecca och Fiona. Jag skulle som sagt träffa dom på Restaurang Tjoget i Stockholm. Från början var det meningen att även Miriam Bryant skulle vara med på denna middag, men så blev det aldrig. Jag fick aldrig reda på varför hon helt plötsligt inte skulle vara med.
 
När jag fick reda på att Miram inte skulle vara med på middagen så var min kontakt som jag hade på Radiohjälpen väldigt snabb med att säga att jag skulle få mina pengar tillbaka. Förutsättningarna hade ju ändrats. Från början skulle jag ju få träffa fyra artister och nu blev det ju inte så. Radiohjälpen skrev att man har full förståelse för om jag vill ställa in och få pengarna tillbaka. Jag svarade då att jag inte vill ha tillbaka några pengar. Jag är nöjd med att jag får träffa Josefine, Rebecca och Fiona. De är ju ändå tre tjejer som jag ser upp till jättemycket. Klart att jag vill träffa dom liksom. Dessutom går ju pengarna som jag skänker alltid till en bra sak. Jag valde alltså att inte ställa in och ta tillbaka några pengar utan jag ville genomföra denna grej, och så blev det ju också
 
18 Maj.
 Jag hade förberett en del grejer innan. Jag hade bokat en limousine som skulle ta mig från hotellet till restaurangen. Detta var inget som ingick i Musikhjälpenauktionen. Jag valde ju själv att åka limousine till restaurangen och då fick jag ju naturligvis stå för den ostnaden också. Jag tyckte att det passade bra för tillfället och jag ville ju maxa min upplevelse när jag nu var i Stockholm och skulle träffa grymt coola tjejer. Varför ska man ta taxi när det finns limo liksom.
 
När jag kom fram till Restaurang Tjoget och klev ur limon så höll alla  tjejerna på att tappa hakan. Det var tydligen överraskande att jag skulle komma till Tjoget i limo. Dessutom blev det även så att limoföraren också höll på att tappa hakan när hon såg vilka jag skulle träffa. Min överraskning satt ju därför klockrent åt alla håll. Jag hälsade sen på tjejerna och dom fick var sin ros av mig. Jag betalde sen limoföraren vad det kostade, plus dricks som jag tyckte att hon skulle ha.
 
 
 Sen var middagen igång och jag var nöjd hela kvällen med att alla mina överraskningsmoment gick bättre hem än vad jag hade förväntat mig. Dom satt ju klockrent!! Vi satte oss vid ett bord och hade så trevligt som man bara kan ha. Under kvällen fick jag träffa väldigt många av tjejernas vänner som Josefine, Rebecca och Fiona på olika sätt spenderar tid med. Under hela kvällen och natten talade tjerna om för alla som dom kände och stötte på att jag var Danne som hade skänkt sjukt mycket pengar till Musikhjälpen och också gett dem rosor och anlänt i limo. Som sagt: Den grejen med limo och rosor  gick tydligen hem bra, eller klockrent.
 
Jag blev  nöjd med allt den kvällen. Tjejerna tog hand om mig och var noga med att jag skulle må bra och trivas.  Jag fick ut mycket mer av denna grejen än vad jag från början trodde att jag skulle få. Jag funderar i dag på om  jag någon gång kommer att kunna överträffa denna Musikhjälpengrejen.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE