Juldagen

Man känner av att man är ledig. Jag blir alltid slöare och vad jag än väljer att göra så tar sker och ting ganska lång tid. Även om jag nu under ledigheten har tagit tag i mycket saker som jag tidigare har skjutit på framtiden så kommer det ju upp nya saker som jag nu väljer att skjuta framför mig. Sen är det ju ändå så att det är skönt att vara helt ledig och inte känna att man behöver göra så mycket.
 
Julafton  i går var lugnt. Jag kollade mycket på TV. Denna juldag har nog varit en lika lugn dag, Jag var ute på en promenad. Det var länge sen sist. Man kan väl inte säga att det är något julväder ute. Regnar gör det mest hela tiden och det har det gjort mest hela dan.
Under min promenad tänkte jag mycket på allt möjligt. Många av dom tankar jag tänker skulle jag helst vilja släppa, men det är ju inte alltid så lätt att bara göra det heller. Mycket gör mig orolig. Jag tänker på allt som kan gå fel eller vad andra människor kan tänkas göra mot mig när det handlar om elakheter och andra typer av saker förstör och gör mig ledsen. Jag kommer nog aldrig ur den där känslan av att jag inte riktigt litar på folk.
 
Samtidigt kan jag känna mig nöjd, glad och stolt över mycket. Jag har ändå den senaste tiden känt att jag har gjort sånt som känns rätt att göra. Jag har alltså inte gjort sånt som nu ångrar att jag gjorde. 2018 närmar sig ju nu också och jag är rätt säker på att många av dom misstag som jag känner att jag har gjort under detta året komer jag absolut inte att göra om. Kan jag fortsätta att göra sånt som känns mest rätt att göra, plus att jag inte gör om de misstag jag känner att jag har gjort tidigare, så blir nog 2018 ett år som jag kan bli nöjd med.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE