Jag är nöjd med Musikhjälpenveckan.

Efter att Musikhjälpen avslutades i går så har jag många tankar om förra veckan. När jag nu tänker på Musikhjälpen så är jag nöjd med vad jag har bidragit med.
 
Jag är glad över att jag vet att jag kommer att få ett paket skickat till mig i veckan från Musikhjälpen. Det var ett klädesplagg som jag budade hem på en av alla auktionerna. Det var en mössa. Det var nog den dyraste mössan jag någonsin har köpt. Den kostade mig ca 4000 kr, men pengarna går ju till en bra sak och då känns det ändå som ett bra köp.  Det är en svart mössa som det står Musikhjälpen på. Dessutom är den signerad av Hanna Persson som var Musikhjälpens sk ambassadör hela förra veckan. Jag tänker nu att när jag får mössan så ska jag bara lägga undan den och sen plockar jag fram den och tar denpå mig  när det är en Musikhjälpenvecka.
 
Jag budade hem två auktioner som säkert kommer att bli både roliga och spännade upplevelser för mig. Jag känner mig nöjd med vad jag lyckades buda hem dom jag har budat hem och samtidigt känns det bra att jag inte budade hem vissa saker eller upplevelser som jag först tänkte att jag vile haft.
 
En  auktion är jag ledsen för att jag inte lyckades ta. Anja Pärson skänkte ju en ÄKTA GULDMEDALJ till Musikhjälpen som hon hade vunnit på en någon tävling en gång i tiden. Jag får för mig att jag var nära ta den auktionen. Jag kan inte till hundra procent veta hur nära jag va, men om jag ser till vad jag vet så var det väldigt nära att denna guldmedalj hade blivit min.  Jag klantade mig  under den budgivning och tiden tickade väldigt snabbt och sen blev det bara för sent. Mitt sista bud på medaljen blev 25 800 kronor. Det budades snabbt över och när det då var typ 15 sekunder kvar auktionen på guldmedaljen så hade jag tänkt att bara chockhöja från mina 25 800 kr till 40 000 kr. Men telefonen slant i handen på mig när jag skulle trycka in beloppet, och sen var det som sagt för sent göra nånting. Medaljen blev såld för 26 100 kr. Det känns lite jobbigt att jag inte klarade att fixa den. Tänk om mitt tänkta sista bud hade gjort att jag hade blivit en guldmedalj rikare. Man vet ju aldrig vad vinnaren av auktionen hade lagt för ett maxbud på medaljen. Vinnaren kanske redan hade lagt ett bud på 50 000 kr och då hade jag ju i tagit medaljen ändå. Men en sak är nog rätt säker: Hade jag inte klantat mig med telefonen utan fått igenom mitt sista bud så hade ingen hunnit att buda över mig om mitt bud (som jag inte lyckades med) hade råkat vara det högsta. Jag vet inte om medaljen heller hade varit en bra investering. Men det hade i alla fall varit coolt att ha den i sin ägo. Nu får jag bara acceptera att jag förlorade. När man förlorar då fårman ingen guldmedalj.
 
Jag känner nu att jag bör släppa väldigt många tankar som har med Musikhjälpen att göra.  Jag är nöjd med hur jag har varit med och bidragit i veckan. Jag behöver inte tänka att jag ville få gjort mer.  Jag är nöjd med de auktioner som jag har klarat av att buda hem.Allt kommer att bli fett nice att få uppleva. Jag får ocså bara acceptera att jag missade en fet guldmedalj. Jag fick ju så mycket annat som jag är nöjd med ändå. Då ska man inte vara ledsen över sånt som man inte fick.
 
Nästa år??
 
* I vilken stad kommer buren att stå nästa år?
* Vilka blir programledare nästa år?
* Vad blir det för tema nästa år?
* Hur mycket pengar samlar man in till en bättre värld under nästa års Musikhjälpen?
 
Musikhjälpen kommer alltid att finnas med mig någonstans i mitt hjärta.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE