Undan för undan får jag saker fixade.

Jag har varit i Uddevalla idag också. Jag fick gjort lite idag med. Man får ta en sak i taget och bara fixa den ena grejen efter den andra. Det var bra att jag var på plats i Uddevalla idag för annars hade många av dom grejer som jag nu har fått fixat inte blivit fixade just idag. Det som kan kännas jobbigt just nu är att man har så mycket att göra, typ hela tiden. Man orkar ju liksom inte, men på nåt sätt så klarar man av att greja med allt ändå.
 
Men man känner hur tiden går och jag kan inte välja att bara strunta i vissa saker för att jag inte känner för att ta tag i dom. Jag har inget annat val än att bara göra vad jag måste göra. Vissa saker måste jag fixa, och jag kan inte lasta över dom på någon annan. I slutändan är det jag själv, och bara jag ensam som måste se till att sånt som ska fixas blir fixat. Detta är så jobbigt, och vissa fall också ganska frustrerande.
 
Men det var skönt den second hand butik som jag ringde igår, redan idag kom och hämtade några av mammas möbler. Det var en second hand butik som mamma jobbade på ett tag och det var ju pga av att hon har jobbat där som det gick så fort att få bort dom möbler som jag själv inte känner att jag vill ta hem till mig. Där blev ett av alla bekymmer lösta igen, och undan för undan så fixar jag det ena och det andra.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE