Tidigt ute

 
Jag har varit ute på en löprunda idag också. Det blev 10 km och nu har jag avverkat 3 mil på 3 dagar. Jag var ute ganska tidigt i morse. Det känns bra att springa när man samtidigt har vetskapen om att man är helt ledig. Man känner liksom ingen stress när man är ute på varvet. Dessutom är man ju inte trött i kroppen på samma sätt. Man har ju liksom inte jobbat sig trött i alla fall.
 
Löpningen kändes mycket bättre idag än vad den gjorde igår. Fast jag skulle vilja orka med lite bättre, men någon jävla dag kommer jag väl att känna att "löpsteget" känns bra. Blir det inte så, då får jag vara nöjd över att jag ändå tar mig ut och rör på mig.
 
Jag vill inte bli för bekväm. Jag vill bara ta mig ut. Jag har lite ont i mina ben och jag kan väl med gott samvete strunta i löpningen lite mer än vad jag har tänkt göra i augusti, men jag vill köra på.
 
Hoppas jag kan få känna någon häftig känsla i kroppen snart, som ett resultat av flera mil löpning i veckan.
 

Johna896
08 August, kl. 19:55 | Blogg;

I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before. bkcfdegdcbde

Johng126
08 August, kl. 19:55 | Blogg;

I am in agreement with pretty much everything that you mentioned entirely! Excellent website document! becgfcbdedag

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE