Nära till skratt.

 Idag har jag varit och hälsat på min mamma. Det nog ett tag sen sist. Förra gången jag hälsade på henne tror jag var när hon låg inlagd på sjukhus.
 
Hon verkade må förhållandevis bra idag. Hon har ju ont och så, men hon var inte så trött som jag ofta ser att hon brukar vara. Jag var hemma hos henne i några timmar och vi pratade skämtade och hade väldigt nära till skratt hela tiden. I allt jävla elända som mammas sjukdom drar med sig så känns det ändå bra att jag inte behöver tänka så mycket på vad jag säger. Jag har ju också sagt att jag inte ska låta mammas sjukdom ta över mitt liv. Mamma har sagt att jag inte får sluta leva mitt liv för hon är sjuk.
Det var inte så jobbigt att vara hos mamma idag som jag tidigare har känt. Hon var ju som sagt mycket piggare än hur jag har sett henne vara tidigare. Vi skrattade ju och skämtade mycket om allting under de timmar jag var där. När jag lämnade mamma för att åka hem så kändes det bra inombords.
 
Jag tycker naturligvis att det är jobbigt att mamma har den sjukdomen hon har, och visst kan jag vara ledsen för det ibland. Men jag tycker ändå att jag hanterar allt på ett bra sätt. Både jag och mamma försöker hålla humöret upp med mycket skratt och rövarhistorier. Man kan inte välja bort sjukdomen som mamma har drabbats av. Det är ju som det är.  Men man kan alltid välja hur man vil hantera det man har drabbats av. I allt eleände som mammas sjukdom för med sig så tycker jag att både jag och mamma hanterar ett bra sätt som funkar för oss. Kanske är det på "sandlådenivå", men det fungerar ju.
Foto: Mamma..
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE