V 17

 Jag har mycket busskörning denna veckan. 6 av 7 dagar med arbete i den blå bussen, men på onsdag såg jag att det såg lite annorlunda ut. Jag ska var apå jobbet klockan 15:00 och där ska jag tydligen göra något annat än att köra buss. Det är nåt med jobb för jag har betalt, men jag börjar två timmar senare än vad jag egentligen skulle gjort och det är inte busskörning. I 3 timmar ska jag tydligen göra något anna, men jag vet inte vad än och det är två dagar kvar till onsdag. Lite spännade ..
 
Får se om man orkar med en vecka av mycket jobbande. Det brukar ju inte vara några problem, men motiverande känns det ju inte. Jag har lite annat att göra som känns betydligt roligare att greja med. Jag ska planera lite inför min två små resor som jag har inplanerade om några veckor. Det är ju något som känns motiverande och roligt. Jag har ju lite vardagligt grejande också att ta tag i. Tex känns det som jag någon dag denna veckan måste ta och göra rent rören som är under diskbänken i köket. Vattnet rinner liksom inte ner som det ska och jag får ju plocka isär där och göra ett äckeljobb för att det inte ska bli totalt stopp i rören. Det är inte roligt. Skitjobb, men någon dag måste jag ju ta tag i det där.
 
 Nu är det vecka 17 och jag är redan ganska nöjd med detta året som det har varit. Jag skulle egentligen kunna strunta i allt och bara vara nöjd och glad, men istället fortsätter jag och fixa och greja. Jag kommer att greja med saker som jag helst inte skulle vilja bry mig om, men typ måste (om jag inte vissa saker ska gå åt helvete) Jag kommer också att greja och göra saker som kommer att bli så grymt roliga. Det är lätt att tag tag i sånt som sen kommer att bli kul att få göra. Att det är vår och typ sommar i luften gör ju att mycket blir betydligt lättare för mig att ta tag i sker, oavsett om jag vill göra något eller inte. Tack för vår och sommar och fuck vinter och kylan.
 
 
 

Anonym
04 April, kl. 04:51 | Blogg;

När ska du börja videoblogga/livesända igen?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE