Söndag (2017 04 23)

 Det är lugnt idag också. Jag slappar mest och söndag är det och så mycket att göra har jag liksom inte. Jag tänker mest eller så ligger jag sover. Det är bara skönt att vara ledig. Jag säger ofta att det är skönt att vara ledig. Jag tycker ALLTID att det är skönt när man blir ledig. Jag vill aldrig jobba eller greja  så mycket så att jag inte känner att jag inte jag kan vara ledig. 
 
Idag har det blivit en löprunda på några km. Det kändes ganska bra. Jag hade löiksom bättre "flås" och jag kunde hålla ett högre tempo än vad jag tidigare har gjort i år. Hoppas att det bara kommer att kännas bättre och bättre för varje springtur som jag ger mig ut på. Jag vill köra på med detta nu. Promenader har blivit för tråkigt och pingisen vill jag inte tillbaka till. Men jag vill ju röra på mig och svettas på något sätt. Löpning funkar väl bra då??
 
 
Middag ute blev det idag också.
 Jag käkade en fläskfilê med ris och currysås.
 
Jag unnade mig också lite dessert som efterrätt.
 
Ikväl har jag några blogginlägg aom jag vill skriva.. Jag hoppas bara jag kan komma på vad dom ska handla om. Jag har fastnat lite. Det är blogginlägg som jag vill publicera lite längre fram i tiden. Jag vill skriva några nu och lägga ut på dagar då jag kommer at ha fullt upp med annat så att man knappt hinner bry sig om att blogga. Jsg vill ju hela tiden uppdatera min Danneblogg med något, eller några inlägg varje dag. Det är ju roligt att hålla denna blogg levande hela tiden.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE