Mycket jobb är det, men mindre blir det.

 Jobbat på har man gjort idag. Det kändes väl ganska bra så även om jag kan tycka att det blir lite för mycket. Denna veckan är det ju så i alla fall. Jag har ju andra grejer på gång och då blir jag ju mer ledig, men just nu händer typ ingenting. Jag har typ bara jobb. Så är det hela denna vecksn. Mycket jobb är det nu, men nästa vecka har jag väldigt mycket  mindre jobb och mer ledigt. Redan nästa vrcka vänder det, och det är ju snart om man vill tänka lite positivt.
 
Nästa vecka jobbar jag bara 2 DAGAR!! Därför får man försöka att stå ut nu och med dessa 6 dagar som jag har denna veckan. Jag får njuta av den lediga dagen som jag har sen får man väl bara hoppas att denna veckan ändå bara blir några vanliga dagar på jobbet.
 
 
 
 
 Imorgon trodde jag att jag skulle göra lite annat på jobbet än att köra buss. Så var det betsämt från början i alla fall, men nu ser jag att man har ändrat och jag ska tydligen göra det jag till största del är anställd för att göra på mitt jobb, nämligen köra buss hela dagarna. Det blir tydligen inget annat imorgon som jag först trodde, men  på torsdag är jag helt ledig i alla fall.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE